Tuesday, September 17, 2024
Home » Κύπρος: Πετροπόλεμος και συμπλοκές μεταξύ χούλιγκαν στην Λεμεσό – Καρέ-καρέ τα σοβαρά επεισόδια -Βίντεο

Κύπρος: Πετροπόλεμος και συμπλοκές μεταξύ χούλιγκαν στην Λεμεσό – Καρέ-καρέ τα σοβαρά επεισόδια -Βίντεο

0 comments

Χούλιγκαν ανενόχλητοι στη μέση του δρόμου, ανταλλάζουν πέτρες, ξύλα και μολότοφ, ενώ πολίτες διασχίζουν το δρόμο ανυποψίαστοι.

Αδιαφορώντας για το τι μπορεί να προκαλέσει το μένος τους, μετατρέπουν κεντρικούς δρόμους της πόλης σε πεδίο μάχης, «ορκισμένοι» στο όνομα μιας ομάδας.

Ξανά στο τραπέζι το κλείσιμο των ΣΥΦΙ

Μετά τα νέα σοβαρά επεισόδια το βράδυ της Τετάρτης στη Λεμεσό μεταξύ οπαδών, οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποταθούν στο δικαστήριο για έκδοση διαταγμάτων κλεισίματος των Συνδέσμων Φιλάθλων.

Υπενθυμίζεται ότι χθες βράδυ σύμφωνα με την Αστυνομία κατά τις 23:00 δύο ομάδες προσώπων που υποστηρίζουν ποδοσφαιρικές ομάδες Λεμεσού και Λευκωσίας, πιάστηκαν στα χέρια πετώντας πέτρες, ξύλα, μολότοφ και άλλα αντικείμενα.

Από τις συμπλοκές προκλήθηκαν ζημιές σε διάφορα υποστατικά, κάηκε ένα όχημα, ενώ υπήρξε και τραυματισμός 21χρονου, ο οποίος κατέληξε στο Νοσοκομείο με κατάγματα.

Μιλώντας στη Cyprus Times η λειτουργός του γραφείου τύπου της αστυνομίας λοχίας Μαρίνα Χριστοδουλίδου, σημείωσε ότι στο σημείο έσπευσαν περίπολα της ΑΔΕ Λεμεσού, ωστόσο στη θέα τους, τα πρόσωπα που συμμετείχαν σε επεισόδια τράπηκαν σε φυγή.

«Αποταθήκαμε στο δικαστήριο για δύο εντάλματα σύλληψης προσώπων και το δικαστήριο τα απέρριψε.

Τώρα θα ζητηθεί μέσω του Γενικού Εισαγγελέα έκδοση certiorari σχετικά με την απόρριψη των ενταλμάτων», είπε.

Όπως πληροφορούμαστε, τα εντάλματα απορρίφθηκαν με το αιτιολογικό ότι δε συντρέχει κίνδυνος διαφυγής και θα είναι εύκολο να εντοπιστούν προκειμένου να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Πάντως, οι αρχές ήδη σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Αστυνομίας, εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποταθούν στο Δικαστήριο για έκδοση διαταγμάτων κλεισίματος των ΣΥ.ΦΙ. μετά τα σοβαρά επεισόδια.

«Ήδη λήφθηκε αριθμός καταθέσεων από διάφορα πρόσωπα» σημείωσε.

Δείτε εικόνες από τα επεισόδια

Πηγή: difernews.gr

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More