Tuesday, September 17, 2024
Home » Κύκλωμα εισαγωγής ναρκωτικών πίσω από τον εντοπισμό 7,5 κιλών κάνναβης – Στο Δικαστήριο 40χρονος Τουρκοκύπριος (εικόνες)

Κύκλωμα εισαγωγής ναρκωτικών πίσω από τον εντοπισμό 7,5 κιλών κάνναβης – Στο Δικαστήριο 40χρονος Τουρκοκύπριος (εικόνες)

0 comments

Κύκλωμα εισαγωγής ναρκωτικών πίσω από τον εντοπισμό 7,5 κιλών κάνναβης – Στο Δικαστήριο 40χρονος Τουρκοκύπριος (εικόνες)

Μέλος κυκλώματος εισαγωγής και εμπορίας ναρκωτικών πιστεύεται πως είναι 40χρονος Τουρκοκύπριος στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών είχε συγκεκριμένες πληροφορίες για τη φερόμενη δράση του 40χρονου, ο οποίος διαμένει μόνιμα στις ελεύθερες περιοχές και στο παρελθόν είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση για υπόθεση ναρκωτικών.

Το όχημά του ανακόπηκε σε περιοχή στο Παραλίμνι και στην κατοχή του βρέθηκε μικρή ποσότητα κάνναβης. Ακολούθως έγινε έρευνα στο σπίτι του και σε δωμάτιο εντοπίστηκαν δύο ταξιδιωτικές βαλίτσες που περιείχαν 12 συσκευασίες με 7.5 κιλά κάνναβης. Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews στις βαλίτσες δεν υπήρχαν άλλα στοιχεία, ωστόσο, πιστεύεται πως έφτασαν αεροπορικώς είτε μέσω κατεχομένων, είτε μέσω αεροδρομίου στις ελεύθερες περιοχές.

Ο ύποπτος, ο οποίος δεν συνεργάζεται με την Αστυνομία, θα παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι για την έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Philenews.com

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More