Monday, September 9, 2024
Home » Κόμπος: Συνομίλησα με τον Ιρανό ΥΠΕΞ, λίγο πριν την επίθεση στο Ισραήλ – Στείλαμε μηνύματα αυτοσυγκράτησης

Κόμπος: Συνομίλησα με τον Ιρανό ΥΠΕΞ, λίγο πριν την επίθεση στο Ισραήλ – Στείλαμε μηνύματα αυτοσυγκράτησης

0 comments

Κόμπος: Συνομίλησα με τον Ιρανό ΥΠΕΞ, λίγο πριν την επίθεση στο Ισραήλ – Στείλαμε μηνύματα αυτοσυγκράτησης

Η Κυπριακή Δημοκρατία έστειλε μηνύματα αυτοσυγκράτησης λίγο πριν την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ, δηλώνει στο philenews vodcast και στους δημοσιογράφους Άντρη Δανιήλ και Ανδρέα Πιμπίσιη, ο υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, προχωρώντας στη δική του εκτίμηση για την απάντηση του Ισραήλ. Υπήρξε σαφής πληροφόρηση για το τι θα γινόταν και ο ίδιος συνομίλησε με τον Ιρανό ομόλογό του λίγο πριν την επίθεση.

Ανησυχούμε, αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κόμπος, ο οποίος εξηγεί την αλλαγή παραδείγματος που θα έχει συνέπειες για ολόκληρη την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, μη εξαιρουμένης και της Κύπρου.

Την ίδια ώρα στέλνει τα δικά του μηνύματα προς την ΕΕ, για τη γεωστρατηγική επιρροή, την οποία δεν άσκησε επαρκώς. Είμαστε σε αχαρτογράφητα νερά, αναφέρει αυτολεξεί. Η κλιμάκωση της κατάστασης και η αύξηση των μεταναστευτικών ροών, είναι στις μεγαλύτερες ανησυχίες μας, αναφέρει ο Κωνσταντίνος Κόμπος, υποδεικνύοντας ότι αν ήμασταν στη συνθήκη Σιένγκεν τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Philenews.com

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More