Home » Κωνσταντίνος Πετρίδης: Η ΕΕ δεν είναι λεφτόδεντρο – Τι του είπε η κόρη του

Κωνσταντίνος Πετρίδης: Η ΕΕ δεν είναι λεφτόδεντρο – Τι του είπε η κόρη του

0 comment

Κωνσταντίνος Πετρίδης: Η ΕΕ δεν είναι λεφτόδεντρο – Τι του είπε η κόρη του

Στην τελευταία ευθεία για τις Ευρωεκλογές, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Κωνσταντίνος Πετρίδης, χαρακτηρίζει τους Κυπρίους ευρωσυγχισμένους και εξηγεί στο philenews vodcast ότι, κανείς δεν ανέλυσε στους περισσότερους τι ακριβώς εστί ΕΕ, αλλά και τα ευρωπαϊκά κονδύλια, δεν είναι λευκή επιταγή, ούτε ένα δέντρο που ρίχνει λεφτά χωρίς προϋποθέσεις.

Αναφέρεται στο τιμωρητικό κόστος της πράσινης μετάβασης για νοικοκυριά και επιχειρήσεις, εξηγώντας ότι, ο ίδιος αν εκλεγεί θα επιχειρήσει να αναθεωρηθούν κάποιες απαιτήσεις αμφιβόλου οφέλους.

Διαβλέπει εξελίξεις στο Κυπριακό αναφέρει και επιθυμεί να είναι παρόν, καθώς κάθε ευκαιρία που δόθηκε στο παρελθόν σημειώνει, ήταν η τελευταία ευκαιρία για κάτι, σε ότι αφορά στο Κυπριακό. Αισθάνεται την ανάγκη μέσα από τις αρμόδιες επιτροπές στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, να συμμετάσχει για την προστασία του φορολογικού συντελεστή της Κύπρου και να βρεθούν λύσεις σε Ευρωπαϊκό επίπεδο στο μεταναστευτικό.

Ο Κωνσταντίνος Πετρίδης μιλά για την κόρη του και τη νέα γενιά η οποία σκέφτεται διαφορετικά, καθώς παραδέχεται ότι ο ΔΗΣΥ, διέρχεται ακόμα μετεκλογικό σοκ από τις Προεδρικές.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More