Home » Κονιά: Αποχή και διαμαρτυρία του Δημοτικού Σχολείου για την κεραία αύριο

Κονιά: Αποχή και διαμαρτυρία του Δημοτικού Σχολείου για την κεραία αύριο

0 comment

Κονιά: Αποχή και διαμαρτυρία του Δημοτικού Σχολείου για την κεραία αύριο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Κονιών ομόφωνα αποφάσισε το κλείσιμο του Δημοτικού Σχολείου Κονιών αύριο, από τις 7:30 μέχρι τις 9:00 το πρωί και την πραγματοποίηση ειρηνικής διαμαρτυρίας για την εγκατάσταση κεραίας 5G κοντά στο σχολείο.

Οι οργανωμένοι γονείς υποστηρίζουν ότι η κεραία βρίσκεται σε απόσταση μόνο 150 μέτρων από το σχολείο και είναι τοποθετημένη σε χαμηλότερο κτίριο από το σχολείο με αποτέλεσμα την άμεση έκθεση του σε ακτινοβολία.

Στο σχολείο των Κονιών τονίζει ο Σύνδεσμος,φοιτούν 280 μαθητές και εργάζονται 15 εκπαιδευτικοί και άλλο προσωπικό, που εκτίθενται καθημερινά στην ακτινοβολία. Για τον λόγο αυτό, αναφέρεται σε ανακοίνωση, την αυριανή ημέρα, που είναι και η παγκόσμια μέρα κατά του παιδικού καρκίνου, αποφασίσθηκε η ειρηνική διαμαρτυρία.

Στο πλευρό του Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού, τονίζεται, είναι και ο Σύνδεσμος Γονέων του Νηπιαγωγείου Κονιών, το οποίο βρίσκεται μερικά μέτρα πιο πάνω από το Δημοτικό Σχολείο, καθώς και κάτοικοι της περιοχής που επηρεάζονται.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More