Home » Κοινός στόχος η διαφύλαξη των εξαγωγών χαλλουμιού, λέει ο Σύνδεσμος Τυροκόμων

Κοινός στόχος η διαφύλαξη των εξαγωγών χαλλουμιού, λέει ο Σύνδεσμος Τυροκόμων

0 comment

Κοινός στόχος η διαφύλαξη των εξαγωγών χαλλουμιού, λέει ο Σύνδεσμος Τυροκόμων

Κοινός στόχος η διαφύλαξη των εξαγωγών χαλλουμιού, λέει ο Σύνδεσμος Τυροκόμων – Σε συνεχή επαφή με την Υπουργό ενόψει και των αποφάσεων

Κοινός στόχος είναι η διαφύλαξη των εξαγωγών χαλλουμιού, αναφέρει ο Σύνδεσμος Τυροκόμων Κύπρου, σημειώνοντας παράλληλα ότι αμετάβλητος στόχος του Συνδέσμου παραμένει η προστασία του χαλλουμιού ως το εθνικό προϊόν.

Advertisement

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνδέσμου κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνάντησης του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου με την Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου, δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιαστούν αναλυτικά στην Υπουργό οι θέσεις των τυροκόμων γύρω από το θέμα του χαλλουμιού, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος, αλλά και τις προτάσεις, για αντιμετώπισή τους.

«Χαιρετίζουμε το γεγονός ότι η ίδια η Υπουργός από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων της είχε θέσει υψηλά στις προτεραιότητες του χαρτοφυλακίου της το θέμα του χαλλουμιού, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε και κατά τη χθεσινή συνάντηση», σημειώνεται.

Προστίθεται ακόμη ότι διαπιστώθηκε επίσης ότι ο στόχος για διαφύλαξη των εξαγωγών του χαλλουμιού είναι κοινός και σημειώνεται ότι«αυτό μας ικανοποιεί».

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι ο Σύνδεσμος θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την Υπουργό ενόψει και των αποφάσεων που λήφθηκαν στη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις αρχές Ιανουαρίου, καθώς και της επικείμενης σύσκεψης όλων των ενδιαφερόμενων μερών στην παρουσία του Προέδρου.

Σημειώνεται ακόμη ότι αμετάβλητος στόχος του Συνδέσμου Τυροκόμων Κύπρου παραμένει η προστασία του χαλλουμιού ως το εθνικό προϊόν, η διαφύλαξη και περαιτέρω ενίσχυση των εξαγωγών, η αξιοποίηση όλου του παραγόμενου στην Κύπρο γάλακτος και η διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας στον κλάδο της τυροκομίας, προς όφελος του τόπου μας και της οικονομίας.

Cyprus Times

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More