Tuesday, September 17, 2024
Home » ΚΙΝΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ: «Τα κόμματα έκαμαν τα ούλλα» – ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΟΧΙ ΕΠΙ ΑΡΧΩΝ ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΩΝ   (Μέρος Δεύτερον)

ΚΙΝΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ: «Τα κόμματα έκαμαν τα ούλλα» – ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΟΧΙ ΕΠΙ ΑΡΧΩΝ ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΩΝ   (Μέρος Δεύτερον)

0 comments

11/03/2024

Οι «εκπλήξεις» από τα κόμματα συνεχίζονται. Συμφωνία ΑΚΕΛ – ΔΗΚΟ για στήριξη κοινού υποψηφίου δημάρχου στον Δήμο Πάφου. Πόλεμος ΑΚΕΛ – ΔΗΚΟ στην Ανατολική Πάφο αφού ο καθένας κατεβάζει δικό του υποψήφιο δήμαρχο. Κόντρα ΔΗΣΥ ΑΚΕΛ στην Ανατολική Πάφο για την Δημαρχία ενώ στον ίδιο Δήμο(διαμέρισμα Κονιών) συμφωνούν το ΑΚΕΛ και το ΔΗΣΥ να συμμαχήσουν και να στηρίξουν τον ίδιο αντιδήμαρχο. Θεέ και Κύριε!

Κατά τα άλλα, ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ, τα δύο μεγαλύτερα κόμματα, αρνούνται θεωρητικά, το ένα το άλλο και το παίζουν …αντίπαλοι! Δεν είπαν στον κόσμο τι το κοινό τους ενώνει τώρα και χέρι – χέρι θα βαδίσουν μαζί στην κάλπη! Δεν είπαν τι θα πουν στους οπαδούς τους για την ΚΟΙΝΗ πολιτική που θα ασκήσουν για τα θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης. Δεν είπαν πως θα πείσουν τους οπαδούς τους να πειθαρχήσουν στις διαταγές τους και πως θα τιμωρήσουν όσους από τους οπαδούς τους δεν υπακούσουν! Μήπως θα βάλουν κάμερες μέσα στα εκλογικά κέντρα για να συλλάβουν όσους δεν πειθαρχήσουν;

Καημένε Κυπραίε, σου έκλεψαν τη μισή πατρίδα, σε κατάκλεψαν μέσω του χρηματιστηρίου και των τραπεζών, σου κλέβουν καθημερινά την περιουσία σου, σου κλέβουν το ψωμί που σου επιτρέπει ακόμη να ζεις και να αναπνέεις. Σήμερα προσπαθούν να σου κλέψουν ότι σου έμεινε, την ψήφο σου, και σε θέλουν να το δεχτείς αδιαμαρτύρητα! 

 

Μιχάλης Χ’’Μιτσής

 

Πρόεδρος Κίνησης Σωτηρία της Πάφου.

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πάφου.

 

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More