Home » Κατσάδα Οδυσσέα στον ΟΚΥπΥ: Το πρωί εξυπηρετούν 3 ασθενείς και το απόγευμα 5 για να παίρνουν υπερωρίες

Κατσάδα Οδυσσέα στον ΟΚΥπΥ: Το πρωί εξυπηρετούν 3 ασθενείς και το απόγευμα 5 για να παίρνουν υπερωρίες

0 comment

Κατσάδα Οδυσσέα στον ΟΚΥπΥ: Το πρωί εξυπηρετούν 3 ασθενείς και το απόγευμα 5 για να παίρνουν υπερωρίες

Στο τμήμα μαγνητικού τομογράφου του νοσοκομείου Λευκωσίας, εξυπηρετούνται κατά μέσο όρο 8 ασθενείς την ημέρα. Το 57% αυτών που εξυπηρετούνται το απόγευμα, ανέφερε ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, αφήνοντας αιχμές για το γεγονός ότι τις απογευματινές ώρες το προσωπικό πληρώνεται υπερωρίες και επιδόματα.

Την ίδια ώρα οΓενικός Ελεγκτής ανέφερε ότι από στοιχεία που έχει εξασφαλίσει η υπηρεσία του από τον ιδιωτικό τομέα, εξυπηρετούνται από κάθε μαγνητικό τομογράφο 20 -25 ασθενείς ημερησίως.

Αντιστοίχως είπε, «ενώ τα πρωινά οι ασθενείς που θα χειρουργηθούν μπαίνουν στο χειρουργείο και αρχίζει η διαδικασία της διασωλήνωσης, οι χειρουργοί παρουσιάζονται ύστερα από 40 λεπτά. Υπήρξε και περίπτωση που καθυστέρησε μία ώρα και 45 λεπτά. Το απόγευμα, που θα πάρουν υπερωρίες και επιδόματα, ο χρόνος κατά τον οποίο παρουσιάζονται οι γιατροί μειώνεται στα 10 λεπτά ή και λιγότερο.Το πρωί δεν βιάζονται, το απόγευμα που παίρνουν υπερωρίες βιάζονται».

Ο Γενικός Ελεγκτής παρουσιάζει στην Κοινοβουλευτική επιτροπή Ελέγχου την έκθεση του για το γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας για το έτος 2022.

Τα όσα ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης ανέφερε φαίνεται να απορρίπτονται από τον οργανισμό, αλλά και από τους εκπροσώπους των συντεχνιών των γιατρών. Αναμένεται η τοποθέτησή τους.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More