Home » Καταπέλτης κατά του ΔΣ του ΓΣΟ ο εγγονός του ευεργέτη Πέτρου Τσίρου – Δεν τον ενημερώνουν καν για τις αποφάσεις τους

Καταπέλτης κατά του ΔΣ του ΓΣΟ ο εγγονός του ευεργέτη Πέτρου Τσίρου – Δεν τον ενημερώνουν καν για τις αποφάσεις τους

0 comment

Καταπέλτης κατά του ΔΣ του ΓΣΟ ο εγγονός του ευεργέτη Πέτρου Τσίρου – Δεν τον ενημερώνουν καν για τις αποφάσεις τους

Δριμύ κατηγορώ κατά του Διοικητικού Συμβουλίου του ΓΣΟ εξαπέλυσε σήμερα ενώπιον της επιτροπής Παιδείας της Βουλής, ο εγγονός και ένας από τους κληρονόμους του ευεργέτη Πέτρου Τσίρου, ο οποίος φέρει και το όνομά του.

Σύμφωνα με τον κ. Τσίρο, το νυν διοικητικό συμβούλιο του ΓΣΟ, το οποίο διαχειρίζεται το Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό, καταπατεί το καταπίστευμα στο οποίο ξεκάθαρα διατυπώνει πως μέλος της οικογένειας του ευεργέτη πρέπει να μετέχει ως μέλος στο Συμβούλιο του ΓΣΟ. Κάτι το οποίο του αρνείται το ΔΣ, όπως ανέφερε, συμπληρώνοντας ακόμη ότι δεν ενημερώνεται καν για τις αποφάσεις που λαμβάνονται.

Ο κ. Τσίρος έκανε λόγο για έλλειψη διαφάνειας στη λήψη αποφάσεων από πλευράς ΔΣ του ΓΣΟ, εκφράζοντας τη θέση ότι τα μέλη του πρέπει άμεσα να υποβάλουν την παραίτησή τους και να αποχωρήσουν. Παράλληλα, ανέφερε στην Επιτροπή ότι υπάρχουν και παγκυπριονίκεις που δεν είναι μέλη του ΓΣΟ αφήνοντας ξεκάθαρα αιχμές για το ΔΣ του ΓΣΟ.

Από πλευράς του ο πρόεδρος του ΔΣ του ΓΣΟ, Κυριάκος Τσολάκης, απέρριψε εκ πρώτης, τις κατηγορίες Τσίρου, λέγοντας πως το ΔΣ έκανε αποδεκτή τη συμμετοχή του ζητώντας του όπως καταθέσει γραπτή συγκατάθεση και των υπολοίπων μελών της οικογένειας που είναι κληρονόμοι, κάτι που δεν έπραξε. Ο κ. Τσολάκης ανέφερε ότι θα απαντήσει λεπτομερώς στην τοποθέτηση του κ. Τσίρου εάν του αποσταλεί γραπτώς η επιστολή με αυτά που έχει αναφέρει.

Το θέμα προέκυψε στο πλαίσιο της συνέχισης της συζήτησης στην επιτροπή Παιδείας για αξιοποίηση του Τσιρείου αλλά και της ευρύτερης περιοχής του.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise