Home » Κατάπιε 164 σκευάσματα με ένα κιλό κοκαΐνη η 24χρονη που νοσηλεύεται στη Λάρνακα – Ψάχνουν τους παραλήπτες

Κατάπιε 164 σκευάσματα με ένα κιλό κοκαΐνη η 24χρονη που νοσηλεύεται στη Λάρνακα – Ψάχνουν τους παραλήπτες

0 comment

Κατάπιε 164 σκευάσματα με ένα κιλό κοκαΐνη η 24χρονη που νοσηλεύεται στη Λάρνακα – Ψάχνουν τους παραλήπτες

Στο Νοσοκομείο Λάρνακας συνεχίζει να νοσηλεύεται η 24χρονη από τη Βραζιλία, η οποία συνελήφθη στο αεροδρόμιο το Σάββατο όταν διαπιστώθηκε πως είχε καταπιεί μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης που προοριζόταν για την κυπριακή αγορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews η νεαρή ανέφερε σε μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών πως κατάπιε 164 σκευάσματα που περιέχουν περίπου ένα κιλό κοκαΐνη. Μέχρι στιγμής έχει αποβάλει περίπου 40 από αυτά, ενώ βρίσκεται υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση αφού εάν σπάσει κάποιο από αυτά, τότε θα κινδυνεύσει άμεσα η ζωή της. Η 24χρονη είχε φτάσει το πρωί του Σαββάτου στο αεροδρόμιο Λάρνακας από τη Βραζιλία μέσω Ντόχας.

Μέλη της ΥΚΑΝ σε συνεργασία με τις Τελωνειακές Αρχές, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργούνται για τον εντοπισμό ναρκωτικών την ανέκοψαν για έλεγχο. Διενεργήθηκε έρευνα στην αποσκευή της χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε το επιλήψιμο, ενώ στη συνέχεια η ίδια ανέφερε πως έχει στο σώμα της σκευάσματα τα οποία περιέχουν κοκαΐνη.

Ακολούθησε ακτινολογικός έλεγχος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει αριθμό ξένων σωμάτων στο σώμα της και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η γυναίκα συνελήφθη και προφυλακίστηκε για οκτώ ημέρες από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, σε διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί η Ίντερπολ, ενώ στο μικροσκόπιο βρίσκονται οι επαφές της 24χρονης με στόχο να εντοπιστούν οι παραλήπτες των ναρκωτικών στην Κύπρο.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More