Home » Κακοποίησε σεξουαλικά 12χρονη ο 30χρονος που καταδικάστηκε σε 7 χρόνια φυλάκιση – Παραδέχθηκε ενοχή

Κακοποίησε σεξουαλικά 12χρονη ο 30χρονος που καταδικάστηκε σε 7 χρόνια φυλάκιση – Παραδέχθηκε ενοχή

0 comment

Κακοποίησε σεξουαλικά 12χρονη ο 30χρονος που καταδικάστηκε σε 7 χρόνια φυλάκιση – Παραδέχθηκε ενοχή

Αποτροπιασμό προκαλούν οι πράξεις 30χρονου, ο οποίος καταδικάστηκε σήμερα από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας σε επτά χρόνια φυλάκιση για σεξουαλική κακοποίηση 12χρονης.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος κατόπιν δικής του παραδοχής σε κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση παιδιού και απόκτηση και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Η διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, για σκοπούς προστασίας του θύματος.

Ο κατηγορούμενος, που ήταν φίλος της οικογένειας του 12χρονου κοριτσιού, την κακοποίησε μία φορά σεξουαλικά τον Αύγουστο του 2023 στην επαρχία Λάρνακας. Οι οικείοι της ανήλικης αντιλήφθηκαν την πράξη του και προχώρησαν σε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Διαχείρισης Υποθέσεων Ευάλωτων Προσώπων (ΥΔΥΕΠ), του Αρχηγείου Αστυνομίας, που διερεύνησε την υπόθεση και προχώρησε στη σύλληψη του 30χρονου.

Πέραν της ποινής ο 30χρονος παραπέμφθηκε στην Αρχή Εποπτείας καταδικασθέντων για σεξουαλικά αδικήματα κατά ανηλίκων και θα παρακολουθείται από τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας κατά την κράτησή του στις Κεντρικές Φυλακές και για τρία χρόνια μετά την αποφυλάκισή του.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More