Friday, September 20, 2024
Home » Κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες, χαλάζι και ανέμους

Κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες, χαλάζι και ανέμους

0 comments

Κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες, χαλάζι και ανέμους

Κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν αρχικά το δυτικό μισό του νησιού και προοδευτικά και τι υπόλοιπες περιοχές. Σε καταιγίδεςαναμένεται να πέσει και χαλάζι ενώ οι άνεμοι είναι δυνατό να μεταβάλλονται και να ενισχύονται. Η ένταση της βροχής αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 5 και 55 χιλιοστών ανά ώρα.

Η προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ απόαπόψε στις 22:00 μέχρι αύριο στις 17:00.

Αναλυτικά ο καιρός:

Χαμηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα, μέχρι την Τετάρτη, θα παρατηρείται σκόνη κατά διατήματα.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, που αργότερα αναμένεται να δώσουν τοπικές, ελαφρές κυρίως, βροχές, που πιθανό να συνοδεύονται από βροντές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 και παροδικά μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, ενώ από τα μεσάνυχτα και μετά αναμένονται τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, και αργότερα τοπικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 15 στα ανατολικά και δυτικά παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

ΤηνΤετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση μέχρι την Πέμπτη, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Παρασκευή δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για τις επόμενες μέρεςPhilenews.com

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More