Home » Ισχυρίστηκε ότι ήταν άγαμη μητέρα, έπαιρνε επιδόματα και έκανε με το σύντροφο της χλιδάτες διακοπές στην Κύπρο

Ισχυρίστηκε ότι ήταν άγαμη μητέρα, έπαιρνε επιδόματα και έκανε με το σύντροφο της χλιδάτες διακοπές στην Κύπρο

0 comment

Ισχυρίστηκε ότι ήταν άγαμη μητέρα, έπαιρνε επιδόματα και έκανε με το σύντροφο της χλιδάτες διακοπές στην Κύπρο

Η μαμά των τριών παιδιών Amber Marshall έλαβε το τεράστιο ποσό των 400 χιλιάδων λιρών μετά τον «απροσδόκητο» θάνατο του εν διαστάσει πατέρα της πριν από τρία χρόνια. Ο 47χρονος λάμβανε και στεγαστικά επιδόματα αλλά και το Universal Credit που είναι πρόγραμμα πρόνοιας με μία μόνο μηνιαία πληρωμή και αφορά άνεργους ή άτομα με χαμηλά εισοδήματα.

Αλλά όταν κέρδισε τις 400 χιλιάδες μετά την πώληση του σπιτιού του πατέρα της το 2021, η Μάρσαλ αποφάσισε να μην ενημερώσει το Συμβούλιο και το Υπουργείο Εργασίας και Συντάξεων. Μέχρι να αποκαλυφθεί το μυστικό της, είχε διεκδικήσει περισσότερες από 10.000 λίρες σε επιδόματα, ενώ είχε καταβάλει εκατοντάδες χιλιάδες λίρες σε ένα νέο σπίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εν μέρει δεκτή από το Εφετείο έφεση τραυματία από την…

Προκαλεί ξανά ο Τατάρ: Η Κύπρος ανήκε στην Οθωμανική Αυτοκρατορία…

Εδωσε 2000 ευρώ στους μοναχούς Αββακούμ γιατί ήταν άρρωστο το…

Η γυναίκα ομολόγησε την ενοχή της για δύο αδικήματα για την παράλειψη κοινοποίησης αλλαγής των συνθηκών μεταξύ Σεπτεμβρίου 2021 και Μαΐου 2022, αναφέρει το KentOnline.

Η δικηγόρος του Μάρσαλ, Αμέλια Νόρμαν, είπε: «Εδικαιούτο να διεκδικήσει παροχές, έλαβε τα χρήματα απροσδόκητα ως μέρος μιας κληρονομιάς και γύρισε την πλάτη όσον αφορά την ενημέρωση των αρχών».

Ως έχει, έχει αποπληρώσει το ποσό της Καθολικής Πίστωσης που έλαβε, αλλά το εκκρεμές στεγαστικό επίδομα θα καταβληθεί ως μέρος ενός προγράμματος πληρωμής.

Αν και γλίτωσε από τη φυλακή, η Μάρσαλ δέχθηκε ένα 18μηνο κοινοτικό διάταγμα με 30 απαιτήσεις δραστηριότητας αποκατάστασης καθώς και 120 ώρες απλήρωτης εργασίας.

Σε μια άλλη περίπτωση η Claire Finney, 41 ετών, ισχυρίστηκε ψευδώς ότι ήταν άγαμη μητέρα, ώστε να μπορούσε να διεκδικήσει επιπλέον πιστώσεις φόρου παιδιού, καθολική πίστωση, στεγαστικό επίδομα και εισοδηματική υποστήριξη. Αλλά η μαμά ζούσε στην πραγματικότητα με τον επί μακρόν σύντροφό της Joseph Perry. Χρησιμοποίησε τις 97.028,24 λίρες των μετρητών των φορολογουμένων για να απολαύσει πολυτελείς διακοπές πέντε αστέρων με την οικογένειά της στην Κύπρο.

Η συγκεκριμένη απάτη στο Ηνωμένο Βασίλειο στερεί ουσιαστικά χρήματα από τα χέρια εκείνων που το χρειάζονται πραγματικά και τα περιστατικά ολοένα και αυξάνονται.


Ακολουθήστε το omegalive.com.cy
στο Google News

Omega Live

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise