Monday, September 16, 2024
Home » Ισχυρίζονται ότι η συμπλοκή στη Λεμεσό ξεκίνησε για ένα κινητό τηλέφωνο

Ισχυρίζονται ότι η συμπλοκή στη Λεμεσό ξεκίνησε για ένα κινητό τηλέφωνο

0 comments

Σε δίκη οι έξι που συνελήφθησαν για τη συμπλοκή τα ξημερώματα στη Λεμεσό – Επικαλούνται την κλοπή ενός κινητού τηλεφώνου ως αιτία της συμπλοκής κάποιοι εξ αυτών, αρνούνται τα πάντα οι υπόλοιποι

Για ασήμαντηαφορμή και συγκεκριμένα ένα κινητό τηλέφωνο, ξεκίνησε η συμπλοκή τα ξημερώματα στη Λεμεσό, όπως τουλάχιστον αναφέρουν στις καταθέσεις τους κάποιοι από τους εμπλεκόμενους που κατέληξαν με χειροπέδες.

Advertisement

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενα δημοσιεύματα της Cyprus Times, γύρω στη μία τα ξημερώματα περί τα 20 άτομα, όλοι με καταγωγή από τη Συρία, ξεκίνησαν να καυγαδίζουν στην περιοχή της Επίχωσης. Η συμπλοκή μεταφέρθηκε σε σημείο πλησίον του ιερού ναού Αγίας Νάπας που βρίσκεται στην περιοχή, όπου και εντοπίστηκαν από τα μέλη της δύναμης που ανταποκρίθηκαν επί τόπου.

Ως γνωστόν, πρόκειται για περίοχή όπου διακινείται μεγάλος αριθμός πολιτών, ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο του χρόνου.

  • Συμπλοκή τα ξημερώματα στη Λεμεσό. 6 συλλήψεις
  • Μεταξύ αλλοδαπών η συμπλοκή στη Λεμεσό. Εμπλέκονται 20, συνελήφθηκαν 6

Με την άφιξη της Αστυνομίας τα πιο πάνω άτομα τράπηκαν σε φυγή ενώ μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού κατάφεραν να ανακόψουν έξι από αυτού, ηλικίας από 20 μέχρι 40 ετών. Οι συλληφθέντες παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, με την υπόθεση να καταχωρείται για εκδίκαση και τους έξι να αφήνονται ελεύθεροι μέχρι τότε.

Κάποιοι από τους εμπλεκόμενους ισχυρίστηκαν ότι ο διαπληκτισμός ξεκίνησε γιατί κάποιος πήρε τοκινητό τηλεφώνου κάποιου άλλου, ενώ άλλοι από τους συμμετέχοντες αρνούνται την κλοπή της συσκευής.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More