Home » Ισραηλινή επίθεση στη Δαμασκό σκότωσε τέσσερα μέλη των Φρουρών της Επανάστασης

Ισραηλινή επίθεση στη Δαμασκό σκότωσε τέσσερα μέλη των Φρουρών της Επανάστασης

0 comment

Ισραηλινή επίθεση στη Δαμασκό σκότωσε τέσσερα μέλη των Φρουρών της Επανάστασης

Μια ισραηλινή ρουκέτα χτύπησε το Σάββατο την πρωτεύουσα της Συρίας, Δαμασκό, σκοτώνοντας τέσσερα μέλη των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, συμπεριλαμβανομένου του επικεφαλής της μονάδας πληροφοριών της δύναμης στη Συρία, ανέφερε πηγή ασφαλείας από την περιφερειακή συμμαχία υπέρ της Συρίας στο Reuters.

Σε ανακοίνωση που μεταδόθηκε από την ιρανική κρατική τηλεόραση, οι Φρουροί της Επανάστασης επιβεβαίωσαν ότι τέσσερις στρατιωτικοί σύμβουλοι τους σκοτώθηκαν στην ισραηλινή επίθεση και είπαν ότι περαιτέρω λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αργότερα. Η κρατική τηλεόραση ανέφερε ότι το κτήριο-στόχος ήταν η κατοικία Ιρανών συμβούλων στη Δαμασκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Ιράν απειλεί με αντίποινα το Ισραήλ για τον βομβαρδισμό…

Κάνει «τούμπα» ο καιρός: Ετοιμαστείτε για βροχές, καταιγίδες, βροντές σ’…

Δόξα – Απόλλων: Έλεγχος της Αστυνομίας στις βαλίτσες των ποδοσφαιριστών!

Δεν υπήρξε άμεση αντίδραση από το Ισραήλ, το οποίο εδώ και καιρό συνεχίζει τις επιθέσεις κατά στόχων που σχετίζονται με το Ιράν στη Συρία.

Η κρατική συριακή τηλεόραση ανέφερε ότι ένα κτήριο στη συνοικία Mazzeh της Δαμασκού ήταν στόχος, πιθανόν σε μια ισραηλινή επίθεση, χωρίς να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες. Άλλα τοπικά μέσα ενημέρωσης στη Συρία ανέφεραν ότι ακούστηκαν εκρήξεις σε όλη τη συριακή πρωτεύουσα.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας του Reuters στο Mazzeh είδε ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα να συγκεντρώνονται γύρω από τον τόπο της επίθεσης, ο οποίος είχε αποκλειστεί. Οι επιχειρήσεις διάσωσης για τους ανθρώπους που έμειναν κάτω από τα ερείπια συνεχίζονταν. Ένας εκπρόσωπος της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ είπε στο Reuters ότι κανένα μέλος της ομάδας τους δεν τραυματίστηκε στην επίθεση, μετά από αναφορές ότι ορισμένοι βρίσκονταν στο κτήριο που καταστράφηκε.


Ακολουθήστε το omegalive.com.cy
στο Google News

Omega Live

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise