Monday, September 23, 2024
Home » Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης συνέλαβαν 12 άτομα για «συνεργασία με το Ισραήλ»

Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης συνέλαβαν 12 άτομα για «συνεργασία με το Ισραήλ»

0 comments

Οι αρχές δεν ανέφεραν πότε έγιναν οι συλλήψεις ή την εθνικότητα των προσώπων αυτών – Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν την διάπραξη ενεργειών κατά της ασφάλειας του Ιράν

Οι Φρουροί της Επανάστασης στο Ιράν ανακοίνωσαν τη σύλληψη 12 ατόμων που κατηγορούνται ότι «συνεργάστηκαν» με το Ισραήλ, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Fars.

Advertisement

Το πρακτορείο δεν διευκρίνισε την ημερομηνία των συλλήψεων, ούτε την εθνικότητα των συλληφθέντων. Η κατηγορία που αντιμετωπίζουν είναι ότι «σχεδίαζαν την διάπραξη ενεργειών κατά της ασφάλειας του Ιράν».

  • Εκτροχιάζεται η κατάσταση: Οι επιθέσεις μας θα αυξηθούν, λέει το Ισραήλ – Νέα Γάζα φοβάται ο Γκουτέρες

Σύμφωνα με το Fars, οι Φρουροί της Επανάστασης «συνέλαβαν 12 συνεργάτες του σιωνιστικού καθεστώτος σε έξι επαρχίες της χώρας».

Το Ιράν έχει επανειλημμένα ανακοινώσει την σύλληψη πρακτόρων που, σύμφωνα με την Τεχεράνη, εργάζονταν για τις υπηρεσίες πληροφοριών ξένων χωρών, κυρίως του Ισραήλ.

Τα τελευταία χρόνια, οι ιρανικές αρχές έχουν κατηγορήσει το Ισραήλ για πράξεις δολιοφθοράς κατά πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν και για δολοφονίες σειράς Ιρανών επιστημόνων.

Πολλοί άνθρωποι που έχουν κριθεί ένοχοι από την ιρανική δικαιοσύνη για συνεργασία με το Ισραήλ έχουν απαγχονιστεί τα τελευταία χρόνια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More