Thursday, August 1, 2024
Home » Θρίλερ με την εξαφάνιση 16χρονης δισεκατομμυριούχου – Ποιος είναι ο πασίγνωστος πατέρας της

Θρίλερ με την εξαφάνιση 16χρονης δισεκατομμυριούχου – Ποιος είναι ο πασίγνωστος πατέρας της

0 comment

Θρίλερ με την εξαφάνιση 16χρονης δισεκατομμυριούχου – Ποιος είναι ο πασίγνωστος πατέρας της

Η 16χρονη κόρη του δισεκατομμυριούχου συνιδρυτή των Slack, Στιούαρτ Μπάτερφιλντ, εξαφανίστηκε και εκφράζεται φόβος ότι βρίσκεται σε μια από τις πιο διαβόητες γειτονιές του Σαν Φρανσίσκο.

Η Mint Butterfield, 16 ετών, εθεάθη για τελευταία φορά στις 10 μ.μ. την Κυριακή στο Bolinas της Καλιφόρνια, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του σερίφη της κομητείας Marin, αναπληρωτή Jose Suarez.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

OMEGANEWS: Υποβλήθηκαν συνολικά 3,232 υποψηφιότητες Παγκύπρια

Θα επιτρέπεται η ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών μετά από σχετικό νόμο…

ΠτΔ: Μεγάλη εκστρατεία για «rebranding» της Κύπρου – «Σας θέλουμε…

Η μητέρα της Butterfied και η ιδρύτρια του Flickr, Caterina Fake, ανέφερε την εξαφάνιση του έφηβου τη Δευτέρα, σύμφωνα με το San Francisco Standard.

Έμενε με τη μητέρα της τη στιγμή της εξαφάνισής της και φοιτούσε σε ιδιωτικό οικοτροφείο στην περιοχή Napa, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη.

«Η Μιντ εθεάθη τελευταία φορά να φοράει μαύρο φούτερ, φανελένιο παντελόνι πιτζάμα και μαύρες μπότες, είπαν οι αξιωματούχοι του σερίφη. Πιθανόν να κουβαλούσε και μια γκρίζα βαλίτσα», έγραψε ο Σουάρες σε μια δήλωση.

Ωστόσο,η νεαρή έφηβος με τα σγουρά, καστανοκόκκινα μαλλιά και τα τρυπημένα φρύδια πιστεύεται ότι έφυγε στο Tenderloin, το οποίο είναι γνωστό για τα βίαια εγκλήματα, τους αστέγους και την υπαίθρια αγορά ναρκωτικών στο κέντρο του Σαν Φρανσίσκο.

Η Mint Butterfield φέρεται να έχει ιστορικό κατάχρησης ουσιών και είναι γνωστό ότι συχνάζει στο Tenderloin στο παρελθόν, πρόσθεσε το πρακτορείο.

«Επικοινωνήστε με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Marin για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το πού βρίσκονται», έγραψε ο Suarez.

Πηγή: eleftherostypos.gr


Ακολουθήστε το omegalive.com.cy
στο Google News

Omega Live

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More