Friday, September 20, 2024
Home » Θεσσαλονίκη: Εκδηλώσεις μνήμης για τα 40 χρόνια του ψευδοκράτους στην Κύπρο

Θεσσαλονίκη: Εκδηλώσεις μνήμης για τα 40 χρόνια του ψευδοκράτους στην Κύπρο

0 comments

Με συμβολική 48ωρη απεργία πείνας Κυπρίων φοιτητών, έξω από το τουρκικό προξενείο, ξεκινούν σήμερα οι τριήμερες εκδηλώσεις της Παγκύπριας Ενιαίας Οργάνωσης Φοιτητών (Π.Ε.Ο.Φ.)Θεσσαλονίκης με αφορμή την επέτειο 40 χρόνων από την ανακήρυξη του ψευδοκράτους στην Κύπρο.

Όπως είπε ο Φιλόθεος Ζαχαριάδης, γενικός γραμματέας της Π.Ε.Ο.Φ., σήμερα και αύριο θα γίνουν ενημερώσεις για το Κυπριακό ζήτημα σε διάφορα σημεία της πόλης και οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν στις 15 Νοεμβρίου με εκδήλωση στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Γρηγορίου Παλαμά.

Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αγωνιστών Κύπρου 1974 Νικόλαος Αργυρόπουλος, ο οποίος θα αναλύσει το θέμα «Το μεγάλο μας “ΟΧΙ” στον εκτουρκισμό της Κύπρου». Μετά το τέλος της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει πορεία προς το Τουρκικό προξενείο με σημείο συγκέντρωσης τη διασταύρωση Τσιμισκή- Αγ. Σοφίας.

ΑΜΠΕ

Πηγή : ertnews.gr

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More