Monday, September 16, 2024
Home » Θα αποφασίσουν τα επόμενα βήματα μετά τη συνάντηση με ΟΚΥπΥ οι νοσηλευτές ΠΑΣΥΔΥ

Θα αποφασίσουν τα επόμενα βήματα μετά τη συνάντηση με ΟΚΥπΥ οι νοσηλευτές ΠΑΣΥΔΥ

0 comments

Θα αποφασίσουν τα επόμενα βήματα μετά τη συνάντηση με ΟΚΥπΥ οι νοσηλευτές ΠΑΣΥΔΥ

Αναμένουν τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα με τον ΟΚΥπΥ και ακολούθως τις αποφάσεις του ΔΣ του ΟΚΥπΥ στις 30 Μαΐου για να αποφασίσουν τα επόμενα βήματά τους τα ΔΣ των Νοσηλευτικών Κλάδων της ΠΑΣΥΔΥ, αναφέρει η συντεχνία σε ανακοίνωσή της, μετάτην αναβολή της προγραμματιζόμενης, για το μεσημέρι της Πέμπτης, διαμαρτυρίας.

“Μετά από την υποβολή γραπτής πρότασης από τον ΟΚΥπΥ με την οποία αναγνωρίζει το πρόβλημα της υποστελέχωσης στα δημόσια νοσηλευτήρια και μετά από συνεχείς διαβουλεύσεις και γραπτές διευκρινιστικές απαντήσεις, αλλά και τον καθορισμό συνάντησης την ερχόμενη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024, τα Διοικητικά Συμβούλια των Νοσηλευτικών Κλάδων έχουν αποφασίσει όπως αναστείλουν την σημερινή εκδήλωση διαμαρτυρίας”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΣΥΔΥ.

Σημειώνει ότι γνώμονας και στόχος είναι η προστασία και η διαφύλαξη των δημόσιων νοσηλευτηρίων, “γι’ αυτό προσβλέπουμε ότι το Δ.Σ. και η Διεύθυνση του ΟΚΥπΥ θα υλοποιήσει τα συμφωνηθέντα εντός των χρονοδιαγραμμάτων προς όφελος των ασθενών”.

Όπως σημειώνει, ανάλογα με τα αποτελέσματα της συνάντησης την ερχόμενη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 και τις αποφάσεις του Δ.Σ. του ΟΚΥπΥ στις 30 Μαΐου 2024, τα Δ.Σ. των Νοσηλευτικών Κλάδων θα συνέλθουν εκ νέου, θα αξιολογήσουν τα δεδομένα και ανάλογα θα αποφασίσουν τις επόμενες ενέργειες.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More