Monday, September 9, 2024
Home » Η ΠΑΦΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ !!

Η ΠΑΦΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ !!

0 comments
 
Το πρώτο βήμα για Πρόκριση της στο Τελικό του Κυπέλλου θέλει και θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για αυτό η ομάδα της ΠΑΦΟΥ απόψε στο ΣΤ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ στον πρώτο Ημιτελικό της Διοργάνωσης με αντίπαλο τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Πρωταρχικός αλλά και μοναδικός στόχος η Νίκη.Πολύ θα βοηθήσει ένα γρήγορο γκολ και απ’ εκεί και πέρα η διεύρυνση του σκορ και η σωστή διαχείριση του στα μετόπισθεν για να μπορέσει να πάρει το αποτέλεσμα με το οποίο θα κάνη το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της  στον Τελικό που θα είναι για πρώτη φορά στην Ιστορία της. ΘΆ πρέπει στον αγώνα αυτό  να γίνουν όσο το δυνατό λιγότερα λάθη και να είναι συνεχής η Προσπάθεια η Δύναμη αλλά κυρίως το ΠΑΘΟΣ..ΝΑΙ ΤΟ…..  ΠΑΘΟΣ..μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Διαιτητή.

 

Θα είναι ένα δύσκολο παιγνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας όμως είναι μια αναμέτρηση που σίγουρα θα ”σημαδέψει” την φετινή χρονιά. Ρόλο πρωταγωνιστή σε αυτό τον αγώνα θα έχουν και οι περίπου 5000 φίλοι της ομάδας της ΠΑΦΟΥ που αναμένεται να βρεθούν στις κερκίδες του ΣΤ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ και θα αποτελέσουν τον 12ον παίκτη τον απολύτως απαραίτητο που μέσα σε Αθλητοπρεπή πλαίσια θα ”σπρώξει” τους ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους να βάλουν τις Βάσεις πρόκρισης  Στα τελευταία  8 παιγνίδια μεταξύ των εν λόγω ομάδων η ΠΑΦΟΣ έκανε 4 Νίκες και έφερε 4 Ισοπαλίες με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
     Εκτός αποστολής από πλευράς της ομάδας της ΠΑΦΟΥ θα μείνουν οι Τραυματίες ΙΚΟΚΟ και ΜΕΛΟΥΣΟ

Εικόνα : sports.rik.cy

                                             ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More