Home » Η ΠΑΦΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ : ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΚΥΠΡΟΥ 2023-24

Η ΠΑΦΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ : ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΚΥΠΡΟΥ 2023-24

0 comment

Δέκα χρόνια ήταν πολλά όμως περίμεναν οι φίλοι της ΠΑΦΟΣ FC και το Σάββατο ήρθε η Διάκριση και ένα τρόπαιο που τόσο ποθούσαν αλλά και περίμεναν και η 18η Μαιου γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην Ιστορία της Γαλάζιας ομάδας που κέρδισε και Κύπελλο και έξοδο στην Ευρώπη με μια εντυπωσιακή Νίκη με 3-0 επί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μέσα στο ΓΣΠ στον Τελικό Κυπέλλου. Το όνειρο έγινε Πραγματικότητα και πλέον άνοιξε η όρεξη για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις . Η αρχή έγινε για μια νέα εποχή πιστεύουν όλοι όμως χρειάζεται ανάλογη συνέχεια. Η Ευρωπαϊκή πορεία θα αρχίσει με τον πρώτο Προκριματικό του Γιουρόπα Λίγκ που η κλήρωση του θα γίνει της 18 Ιουνίου και ο πρώτος αγώνας στις 11 Ιουλίου
Δίκαιη πέρα για πέρα η Νίκη της ΠΑΦΟΥ κατά γενική ομολογία μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση που πριν συμπληρωθεί το Α Ημίχρονο προηγείτο με καθαρό σκορ 3-0 και ένα δοκάρι. Η Τεράστια επιτυχία των ”ΓΑΛΑΖΙΩΝ” ήρθε μετά από μια μεστή εμφάνιση και πανηγυρίστηκε τρελά από τις πέραν των 7000 Παφιτών που γέμισαν τις Κερκίδες του ΓΣΠ . Το Σάββατο το βράδυ η ΠΑΦΟΣ έμοιαζε μεθυσμένη Πολιτεία μέχρι το Πρωί της Κυριακής. Συμπέρασμα; το ήθελαν πολύ το Κύπελλο και το πήραν και η θέληση τους αυτή φάνηκε με το Καλημέρα στον Αγώνα. Το πάλεψαν χωρίς ΑΓΧΟΣ αλλά με ΠΑΘΟΣ και έγραψαν ..ΙΣΤΟΡΙΑ !!

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ αξίζει εκτός από τους Ποδοσφαιριστές Διοικητικό Προσωπικό και Διοικούντες και στο Προπονητικό Team και ιδιαίτερα στο αφεντικό του Πάγκου τον Ισπανό ΚΑΡΣΕΔΟ ο οποίος αμφισβητήθηκε πολύ αλλά και αποδοκιμάσθηκε έντονα μερικές φορές στην διάρκεια του Πρωταθλήματος όμως στον Τελικό το Σάββατο είχε μεγάλη συμβολή στην Τεράστια επιτυχία . ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ;; ΝΑ ΧΤΙΣΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ….

Εικόνα : sdna.gr

ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise