Tuesday, September 17, 2024
Home » Η Ιορδανία κατέρριψε δυο drone που κατευθύνονταν προς Ισραήλ

Η Ιορδανία κατέρριψε δυο drone που κατευθύνονταν προς Ισραήλ

0 comments

Η Ιορδανία κατέρριψε δυο drone που κατευθύνονταν προς Ισραήλ

Η Ιορδανία κατέρριψε δυο drone που κατευθύνονταν προς Ισραήλ – 4η κατάρριψη πτητικού μέσου με κατεύθυνση το Ισραήλ από τις ιορδανικές ένοπλες δυνάμεις

Ο ιορδανικός στρατός ανακοίνωσε ότι κατέρριψε δυο drone τα ξημερώματα της Δευτέρας τα οποία «εκτοξεύθηκαν από άγνωστο σημείο, προφανώς από το Ιράκ, με κατεύθυνση το Ισραήλ».

Advertisement

Πρόκειται για την τέταρτη κατάρριψη πτητικού μέσου με κατεύθυνση το Ισραήλ από τις ιορδανικές ένοπλες δυνάμεις από την αρχή του πολέμου.

Παράλληλα, φιλοϊρανικές πολιτοφυλακές του Ιράκ ανακοίνωσαν ότι «τα ξημερώματα της Δευτέρας έπληξαν βάση του ισραηλινού στρατού στα Υψώματα του Γκολάν με drone». Το Ισραήλ δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα την πληροφορία.

Το πρακτορείο Ρόιτερς μετέδωσε ότι παρατηρήθηκε αυξημένη κίνηση ιορδανικών πολεμικών αεροσκαφών στον εναέριο χώρο μεταξύ της πόλης Ίρμπιντ και των ιορδανικών συνόρων με τη Συρία . Με αφορμή τη συγκεκριμένη είδηση, η Ιορδανία ανακοίνωσε ότι η αεροπορική δραστηριότητα είχε σκοπό να ενισχύσει την επιτήρηση του εναέριου χώρου της χώρας και όχι προς απόκρουση επίθεσης ή drone .

Πηγή: ΚΥΠΕ

Cyprus Times

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More