Friday, September 20, 2024
Home » Η απάντηση της Μαρίας Παναγιώτου, τους έκοψε τη φόρα

Η απάντηση της Μαρίας Παναγιώτου, τους έκοψε τη φόρα

0 comments

Η απάντηση της Μαρίας Παναγιώτου, τους έκοψε τη φόρα

Το περασμένο Σάββατο στην Πάφο έγινε μια εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν το Υπουργείο Γεωργίας και ο Δήμος Πέγειας, για την προστασία της θαλάσσιας φώκιας.

Αυτό που ειπώθηκε μεταξύ άλλων από τους ειδικούς, είναι πως η προστασία του περιβάλλοντος και η ανάπτυξη μπορούν να συνυπάρξουν υπό προϋποθέσεις.

Advertisement

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η ανάπτυξη του Cap St. Georges hotel & resort στη Πέγεια, που όχι μόνο επέδειξε σεβασμό στο φυσικό χερσαίο και θαλάσσιο περιβάλλον, αλλά το αναβάθμισε σημαντικά.

Ο τέως βουλευτής του ΔΗΚΟ και υποψήφιος περιφερειάρχης Χ. Πιττοκοπίτης, θεώρησε την ευκαιρία να θέσει το θέμα της ανάπτυξης στον Ακάμα, αναφέροντας πως τα πράγματα δεν είναι άσπρο μαύρο, αλλά υπάρχουν και ενδιάμεσα χρώματα…

Η υπουργός Γεωργίας που μετείχε στην εκδήλωση, δεν άφησε την αναφορά Πιττοκοπίτη να περάσει έτσι, λέγοντας πως δεν υπάρχουν ενδιάμεσα χρώματα. Υπάρχει ο Νόμος και δεν υπάρχει πολύς ή λίγος σεβασμός του. Μάλλον η τοποθέτηση της υπουργού δεν άρεσε και πολύ και στους κοινοτάρχες του Ακάμα που ήταν παρόντες.

Η συζήτηση όμως τέλειωσε εκεί αφού η υπουργός επέλεξε καθαρή θέση χωρίς ναι μεν αλλά.

Μ.Κα

Cyprus Times

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More