Friday, September 20, 2024
Home » ΗΕ: Κινδυνεύει να γίνει εντελώς ακατοίκητη, λόγω και χειμώνα, η Γάζα

ΗΕ: Κινδυνεύει να γίνει εντελώς ακατοίκητη, λόγω και χειμώνα, η Γάζα

0 comments

ΗΕ: Κινδυνεύει να γίνει εντελώς ακατοίκητη, λόγω και χειμώνα, η Γάζα

Πέραν των 26.000 οι νεκροί σε ισραηλινά χτυπήματα στη Γάζα, ανακοίνωσε η Χαμάς

Ο κρύος και βροχερός καιρός στη Γάζακινδυνεύει να καταστήσει τον κατεστραμμένο, από τον πόλεμο, παλαιστινιακό θύλακα «εντελώς ακατοίκητο», προειδοποίησε την Παρασκευή το γραφείο ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ.

Advertisement

  • Οι αιματηροί πόλεμοι και οι «σιωπηρές» σφαγές που μαστίζουν τον πλανήτη, μιλά ο Δρ. Κωνσταντίνου

«Είμαστε πολύ ανήσυχοι για τις επιπτώσεις του βροχερού, κρύου καιρού στη Γάζα», δήλωσε ο Ατζίθ Σανγκάι , επικεφαλής του γραφείου ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ, για τα Κατεχόμενα Παλαιστινιακά Εδάφη.

«Ήταν απολύτως προβλέψιμη αυτή την εποχή του χρόνου η εικόνα αυτή και ο χειμώνας κινδυνεύει να καταστήσει μια ήδη ανθυγιεινή κατάσταση εντελώς ακατοίκητη για τους ανθρώπους. Οι περισσότεροι δεν έχουν άλλα ρούχα ή κουβέρτες», ανέφερε.

Πέραν των 26.000 οι νεκροί

Τουλάχιστον 26.083 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί και 64.487 έχουν τραυματιστεί σε ισραηλινά χτυπήματα στη Γάζα από τις 7 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας της Γάζας την Παρασκευή.

Τις τελευταίες 24 ώρες, 183 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και 377 τραυματίστηκαν σε ισραηλινά πλήγματα, σύμφωνα με το Υπουργείο.

Cyprus Times

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More