Friday, September 20, 2024
Home » Επιδρομή κουκουλοφόρων: Αξιολογεί κλειστά κυκλώματα και μαρτυρίες η Αστυνομία – Εικόνες από τις ζημιές

Επιδρομή κουκουλοφόρων: Αξιολογεί κλειστά κυκλώματα και μαρτυρίες η Αστυνομία – Εικόνες από τις ζημιές

0 comments

Επιδρομή κουκουλοφόρων: Αξιολογεί κλειστά κυκλώματα και μαρτυρίες η Αστυνομία – Εικόνες από τις ζημιές

Αξιολογεί κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης η Αστυνομία για εντοπισμό των δραστών που πραγματοποίησαν, το βράδυ της Πέμπτης, επιδρομή στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα και της ΑΕΛ. Την ίδια ώρα έχουν εντοπιστεί τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Σε δηλώσεις του, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου ΑΔΕ Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου, ανέφερε ότι με το πρώτο φως της ημέρας, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή προκειμένου να λάβουν αποτυπώματα, DNA, φωτογραφίες, να αξιολογήσουν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης και να λάβουν μαρτυρίες από γείτονες και άλλα πρόσωπα στην περιοχή.

Σύμφωνα με τον κ. Βασιλείου, δεν είναι ακόμη γνωστό εάν τις ζημιές προκάλεσε η ίδια ομάδα ατόμων ή αν πρόκειται για αντίποινα, καθώς ο χρόνος μεταξύ των δυο περιστατικών ήταν μικρός. Σημείωσε, παράλληλα, ότι ακόμη δεν έχει εκτιμηθεί το κόστος των ζημιών.

Το χρονικό της επιδρομής

Γύρω στις 23:00 το βράδυ της Πέμπτης (16/05), λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι υπάρχει ζημία στην κύρια είσοδο το κλειστού γηπέδου Απόλλων Λεμεσού και της καφετέριας του γηπέδου της ΑΕΛ που γειτνιάζει.

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Από τις προκαταρτικές εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι ομάδα 15-20 ατόμων, οι οποίοι συμφώνα με μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, φορούσαν μαύρα ρούχα και είχαν το πρόσωπο τους καλυμμένο με κουκούλα, αφού παραβίασαν την εξωτερική κύρια είσοδο, εισήλθαν εντός του αθλητικού κέντρου και ακολούθως θρυμμάτισαν υαλοπίνακες σε τρία γραφεία καθώς επίσης προκάλεσαν ζημία στο κυλικείο και σε μια τηλεόραση που βρίσκονται στο προθάλαμο του γηπέδου.

Μετά από πάροδο μερικών λεπτών, ομάδα ατόμων εισήλθε σε καφέ, το όποιο βρίσκεται κάτω από το κλειστό γήπεδο της ΑΕΛ Λεμεσού «Νίκος Σολωμονίδης» που γειτνιάζει με το γήπεδο του Απόλλωνα, καιέσπασαν το εξωτερικό ρόλεξ, θρυμμάτισαν γυάλινη πόρτα και, ακολούθως, έσπασαν τρεις τηλεοράσεις, εξοπλισμό του καφέ καθώς επίσης καιεξοπλισμό της κουζίνας και του μπαρ.

Επίσης, ζημίες προκληθήκαν και σε τρία οχήματα τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα στον προαύλιο χώρο του γηπέδου.

Κατά την διάρκεια των εξετάσεων εντοπίστηκε στον χώρο στάθμευσης της λαϊκής υπαίθριας δημοτικής αγοράς, κοντά από τα γήπεδα, ένα όχημα στο οποίο επίσης υπήρχαν εκτεταμένες ζημίες.

Philenews.com

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More