Home » Επεισοδιακή νύχτα στην Πάφο: Καταγγελία για επίθεση, αναφορά για συμπλοκή και συλλήψεις 7 ατόμων με ρόπαλα

Επεισοδιακή νύχτα στην Πάφο: Καταγγελία για επίθεση, αναφορά για συμπλοκή και συλλήψεις 7 ατόμων με ρόπαλα

0 comment

Επεισοδιακή νύχτα στην Πάφο: Καταγγελία για επίθεση, αναφορά για συμπλοκή και συλλήψεις 7 ατόμων με ρόπαλα

Νύχτα συμπλοκών και συλλήψεων στην Πάφο – Καταγγελία για επίθεση, αναφορά για συμπλοκή και συλλήψεις 7 με ρόπαλα και πέτρες – Ερευνούν αν συνδέονται τα τρία περιστατικά

Επεισοδιακή ήταν η νύχτα του Σαββάτου στην Πάφο καθώς σημαδεύτηκε με επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών και συλλήψεις.

Advertisement

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για τρία διαφορετικά περιστατικά που βρίσκονται υπό διερεύνηση και εξετάζεται κατά πόσο συνδέονται μεταξύ τους.

Ήταν γύρω στις εννέα το βράδυ όταν η Αστυνομία έλαβε πληροφορία για συμπλοκή, μεταξύ ατόμων, έξω από το εμπορικό κέντρο της πόλης. Αστυνομικοί έσπευσαν στην περιοχή όπου διαπίστωσαν όντως ότι υπήρχαν γύρω στους σαράντα αλλοδαπούς ωστόσο δεν έκαναν κάτι μεμπτό και στη συνέχεια αναχώρησαν ήρεμα.

Λίγες ώρες αργότερα, γύρω στη μία τα ξημερώματα σήμερα, αλλοδαποί κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν επίθεση από ομάδα προσώπων με αποτέλεσμα να φέρουν μικροτραύματα.

Υπήρξε ωστόσο και συνέχεια καθώς λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα η Αστυνομία, έπειτα από πληροφορία, ανέκοψε όχημα στο οποίο επέβαινανεπτά αλλοδαποί. Σε έρευνα που ακολούθησε, εντός του αυτοκινήτου, εντοπίστηκαν διάφορα επιθετικά όργανα, όπως ξύλινα ρόπαλα και κομμάτια από μπετόν, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Και τα επτά πρόσωπα, συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής επιθετικών οργάνων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Στο μεταξύ, οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα τρία περιστατικά συνδέονται μεταξύ τους.

Cyprus Times

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More