Monday, September 16, 2024
Home » Εξελίξεις στη δίκη Αββακούμ: Ενημέρωσε το Συνοδικό ότι αποσύρεται ο νέος δικηγόρος των μοναχών

Εξελίξεις στη δίκη Αββακούμ: Ενημέρωσε το Συνοδικό ότι αποσύρεται ο νέος δικηγόρος των μοναχών

0 comments

Εξέλιξη στην πολύκροτη δίκη ενώπιον του εκκλησιαστικού συνοδικού δικαστηρίου – Αποσύρεται από την υπεράσπιση των μοναχών λέει στη Cyprus Times ο νέος δικηγόρος τους – Είπε ότι ενημέρωσε σχετικώς και το Συνοδικό Δικαστήριο – Όσα ανέφερε για τους λόγους που τον οδηγούν στην απόφαση αυτή

Εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση με τοεκκλησιαστικό σκάνδαλο και την εκδίκαση της ενώπιον του Συνοδικού Δικαστηρίου.

Advertisement

Όπως φαίνεται, από την υπεράσπιση των μοναχών αποσύρεται και αυτός ο δικηγόρος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα δήλωσε στη Cyprus Timesο Γιώργος Στυλιανού λόγω του ότι δεν του παραδίδεται ολόκληρο το μαρτυρικό υλικό από το Συνοδικό Δικαστήριο αυτός αποσύρεται από την υπεράσπιση των πατέρων.

«Τους ενημέρωσα ότι αποσύρομαι καθώς έχω ζητήσει το μαρτυρικό υλικό με τα βίντεο που ισχυρίζονται ότι ‘καίνε’ τους μοναχούς και αυτοί αρνούνται να μου τα δώσουν».

  • Τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες, απαντούν 9 Σεπτεμβρίου. Ξεχωριστά κατηγορητήρια για τους τρεις μοναχούς

Ο κ.Στυλιανού σημειώνει πως δεν μπορεί να συμμετάσχει σε μία διαδικασία που δεν υπάρχει δίκαιη δίκη. «Είναι ξεκάθαρα ένα προμελετημένο σχέδιο για να καταλήξουν τα χρήματα στα ταμεία της Μητρόπολής» υπέδειξε.

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα αναμένεται να συνεχιστεί η δίκη των μοναχών ενώπιον του εξαμελούς συνοδικού δικαστηρίου, όπου είναι ορισμένη για απάντηση των εν αργία αρχιμανδριτών Νεκτάριου και Πορφύριου, καθώς και του μοναχού Αββακούκ στις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν.

Πάντως δεν αποκλείεται ο δικηγόρος να ανακαλέσει την απόφαση για αποχώρηση από την υπεράσπιση των μοναχών σε περίπτωση που αποδεχθούν τα αιτήματά τους.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More