Home » Εξέλιξη στην υπόθεση με το νεκρό παιδάκι στη θάλασσα: Συνελήφθη και για ανθρωποκτονία ο διακινητής

Εξέλιξη στην υπόθεση με το νεκρό παιδάκι στη θάλασσα: Συνελήφθη και για ανθρωποκτονία ο διακινητής

0 comment

Εξέλιξη στην υπόθεση με το νεκρό παιδάκι στη θάλασσα: Συνελήφθη και για ανθρωποκτονία ο διακινητής

Εξέλιξη στην υπόθεση με το νεκρό παιδάκι στη θάλασσα κατά το ταξίδι Σύρων προς την Κύπρο – Υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος του πλοηγού της μοιραίας βάρκας διερευνά η Αστυνομία

Υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος του 22χρονου πλοηγού και διακινητή της βάρκας, από την οποία έριξαν στη θάλασσα το άψυχο κορμάκι 6χρονου αγοριού, διερευνά η Αστυνομία.

Advertisement

Η υπόθεση που έφερε στο φως το Σάββατο η Cyprus Times έχει προκαλέσει σοκ.

Συγκεκριμένα, όπως δημοσιεύθηκε στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, ο Σύρος μετανάστης που έφτασε παράνομα στην Κύπρο δια θαλάσσης την Πέμπτη που μας πέρασε προέβη σε σοκαριστική ομολογία, ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του από τη Συρία προς την Κύπρο, το 6χρονο αγοράκι του πέθανε από ασιτία και πέταξε το άψυχο κορμάκι του στη θάλασσα.

Στη βάρκα, επέβαινε η μητέρα καθώς και τα άλλα τρία παιδιά της οικογένειας.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών και εξετάσεων της Αστυνομίας, λήφθηκαν καταθέσεις από όλους τους επιβαίνοντες στη βάρκα, με αποτέλεσμα ο 22χρονος να επανασυλληφθεί ως ύποπτος μεταξύ άλλων, για ανθρωποκτονία, πρόκληση θανάτου εξ αμελείας και έκθεση παιδιού σε κίνδυνο. Την εξέλιξη επιβεβαίωσε στηCyprus Times ο Υπεύθυνος Επιχειρήσεων της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Πέτρος Ζένιου.

  • Σοκαριστική ομολογία μετανάστη που έφτασε Κύπρο: Το παιδί του πέθανε στη βάρκα κι έριξε το άψυχο κορμάκι του στη θάλασσα

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενα δημοσιεύματα, οι αρχές διερευνούν από την πρώτη στιγμή με μεγάλη προσοχή την όλη υπόθεση και βεβαίως αξιολογούν τα λεγόμενα των επιβαινόντων στη βάρκα, οι οποίοι φαίνεται να επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα του πατέρα.

Εξάλλου, όπως ανέφεραν άλλοι μετανάστες, τρία άλλα πρόσωπα που επέβαιναν στην βάρκα, εγκατέλειψαν με αυτοσχέδιες κατασκευές το πλεούμενο και κολύμπησαν με στόχο να βγουν στη στεριά και να ζητήσουν βοήθεια. Εντούτοις και παρά τις έρευνες που ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή το Κέντρο Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης, τα τρία πρόσωπα δεν έχουν ακόμα εντοπιστεί.

Υπενθυμίζεται πως οι αρχές της Δημοκρατίας εντόπισαν τη βάρκα με τους 31 μετανάστες, περίπου στα 50 ναυτικά μίλια ανοικτά της Λάρνακας γύρω στις 2 το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης. Οι μετανάστες οδηγήθηκαν στη στεριά και στα πλαίσια των ανακρίσεων που ακολούθησαν προέκυψε η θλιβερή ομολογία. Ο 22χρονος οδηγήθηκε από την Παρασκευή 1η Μαρτίου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες.

Δύο πρόσωπα «νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ο ένας σε πολύ κρίσιμη κατάσταση με υπερνατρίωση, αφού έπινε θαλασσινό νερό επειδή τους είχε τελειώσει το πόσιμο» είπε ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Cyprus Times

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More