Home » Εντόπισαν δύο πρόσωπα να διαμένουν και να δουλεύουν παράνομα στην Κύπρο

Εντόπισαν δύο πρόσωπα να διαμένουν και να δουλεύουν παράνομα στην Κύπρο

0 comment

Εντόπισαν δύο πρόσωπα να διαμένουν και να δουλεύουν παράνομα στην Κύπρο

Υπό κράτηση τέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης δύο αλλοδαποί στην Πάφο, όταν σε έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι εργοδοτούνταν παράνομα, ενώ διέμεναν και παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στη μια περίπτωση και μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, αστυνομικοί επισκέφθηκαν ίντερνετ καφέ στην Πάφο όπουεντόπισαν 22χρονο από το Πακιστάν, να εργάζεται παράνομα. Όπως διαπιστώθηκε ο νεαρός διέμενε παράνομα στην Κύπρο από τις 24 Μαρτίου του 2023. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Πάφου όπου και κρατείται.

Λίγη ώρα αργότερα μέλη της δύναμης εντόπισαν σε αρτοποιείο στην Πάφο γυναίκα αφρικανικής καταγωγής, ηλικίας 44 ετών, να εργάζεται επίσης παράνομα. Από έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι διαμένει παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας από τις 15 Νοεμβρίου του 2022. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Πάφου όπου κρατείται.

Στον Αστυνομικό Σταθμό Πάφου κλήθηκαν για τις εν λόγω υποθέσεις και οι εργοδότες και των δυο συλληφθέντων, ένας 40χρονος από τη Ρουμανία και ένας 35χρονος Κύπριος.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More