Tuesday, September 17, 2024
Home » Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ύποπτος για τον βιασμό της 19χρονης

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ύποπτος για τον βιασμό της 19χρονης

0 comments

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ύποπτος για τον βιασμό της 19χρονης

Η Αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε το βράδυ του Σαββάτου τον 26χρονο ύποπτογια τον βιασμό της 19χρονης τουρίστριας που καταγγέλθηκε τα χαράματα της ίδιας μέρας στην Πάφο. Ο 26χρονος τέθηκε υπό κράτηση προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση βιασμού.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, ο 26χρονος συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση.

Σε σχετική καταγγελία προχώρησε προς την Αστυνομία τα χαράματα του Σαββάτου η 19χρονη, η οποία βρίσκεται για διακοπές στην Κύπρο. Όπως ανέφερε, γνώρισε τις τελευταίες ημέρες τον 26χρονο, που είναι αλλοδαπός μόνιμος κάτοικο Κύπρου καιτην επίμαχη χρονική περίοδο αυτός ήρθε σε συνουσία μαζί της, στην περιοχή της Χλώρακας, χωρίς τη θέληση της, όπως κατήγγειλε.

Τη 19χρονη εξέτασε ιατροδικαστής στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου την μετέφερε η Αστυνομία. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση η νεαρή φέρει εκχυμώσεις στο λαιμό και στο στήθος.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Philenews.com

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More