Sunday, September 29, 2024
Home » Εμπρησμό έδειξαν οι έρευνες στο αυτοκίνητο Αστυνομικού. Ψάχνουν τον δράστη οι αρχές

Εμπρησμό έδειξαν οι έρευνες στο αυτοκίνητο Αστυνομικού. Ψάχνουν τον δράστη οι αρχές

0 comments

Εμπρησμό έδειξαν οι έρευνες στο αυτοκίνητο Αστυνομικού. Ψάχνουν τον δράστη οι αρχές

Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα της περιοχής για τον εμπρησμό οχήματος Αστυνομικού στον Στρόβολο – Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εμπρησμός δεν φαίνεται να έχει σχέση με την επαγγελματική του ιδιότητα

Σε εμπρησμό οφείλεται η φωτιά που ξέσπασε σε αυτοκίνητο αστυνομικού στον Στρόβολο τα ξημερώματα σύμφωνα με τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σημείο από Πυροσβεστική και Αστυνομία.

Advertisement

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της Cyprus Times ο εμπρησμός του οχήματος δεν φαίνεται να έχει σχέση με την επαγγελματική του ιδιότητα, έτσι οι έρευνες επικεντρώνονται σε άλλη κατεύθυνση.

  • Στις φλόγες όχημα Αστυνομικού τα ξημερώματα στον Στρόβολο. Διερευνώνται τα αίτια

Οι ανακριτές τουΤΑΕ Λευκωσίας ψάχνουν κλειστά κυκλώματα της περιοχής που ενδεχομένως να βοηθήσουν και στον εντοπισμό του δράστη, ή των δραστών.

Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 4 και ενώ το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του αστυνομικού στον Στρόβολο.

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική υπηρεσία, μέλη της οποία κατάφεραν και έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά προτού αυτή επεκταθεί.

Cyprus Times

You may also like

Add Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise