Sunday, September 8, 2024
Home » ΕΛΑΜ: Καθημερινότητα οι συμπλοκές Σύρων στην Κύπρο… Να τιμωρούνται παραδειγματικά

ΕΛΑΜ: Καθημερινότητα οι συμπλοκές Σύρων στην Κύπρο… Να τιμωρούνται παραδειγματικά

0 comments

«Η ανοχή της πολιτείας… οδηγούν με ακρίβεια στην γκετοποίηση περιοχών και αύξηση της εγκληματικότητας»

Το Εθνικό Λαϊκό Κόμμα εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τη συμπλοκή μεταξύ Σύρων που σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην πλατεία Ελευθερίας στη Λευκωσία.

Στην ανακοίνωση του το κόμμα αναφέρει ότι πλέον αποτελούν καθημερινότητα οι συμπλοκές Σύρων στην Κύπρο. «Ακόμα μια φορά σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ Σύρων, αυτή τη φορά το βράδυ της Τετάρτης (24/7) στη περιοχή Λήδρας στη Λευκωσία. Αυτή τη φορά τα «όπλα» τους ήταν οι καρέκλες που πήραν από παρακείμενη καφετέρια της περιοχής. Η Αστυνομία προχώρησε ξανά σε συλλήψεις, ενώ καταζητείταιέναάτομο», σημειώνει.

Η ανοχή της πολιτείας στα επεισόδια, όπως προστίθεται στην ανακοίνωση, που προκαλούν οι λαθρομετανάστες, οδηγούν με ακρίβεια στην γκετοποίηση περιοχών και αύξηση της εγκληματικότητας. «Ζητήματα τα οποία εδώ και χρόνια προειδοποιήσαμε πως θα ήταν η νέα καθημερινότητα», επισημαίνει.

Το ΕΛΑΜ, τονίζει «ακόμα μια φορά την ανάγκη για αυστηρή μεταναστευτική πολιτική. Όσοι δεν σέβονται την φιλοξενία που τους προσφέρει η Πατρίδα μας, πρέπει να τιμωρούνταιπαραδειγματικά και ΑΜΕΣΑ να ξεκινούν οι διαδικασίες για την απέλασή τους».

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More