Monday, September 9, 2024
Home » ΕΛΑΜ για απειλητικό email σε σχολεία: Μέτρα εδώ και τώρα κατά της λαθρομετανάστευσης

ΕΛΑΜ για απειλητικό email σε σχολεία: Μέτρα εδώ και τώρα κατά της λαθρομετανάστευσης

0 comments

«Μέτρα εδώ και τώρα κατά της λαθρομετανάστευσης για να προστατέψουμε τα παιδιά μας» – Η ανακοίνωση του ΕΛΑΜ μετά το απειλητικό email που έλαβαν σχολεία παγκύπρια

Άμεση λήψη μέτρων κατά της λαθρομετανάστευσης ζητά το ΕΛΑΜ μετά και τη μαζική αποστολή απειλητικού emailσε σχολεία ανά το παγκύπριο, στο οποίο γίνεται αναφορά σε εχθρούς του Αλλάχ και έχει προειδοποιητικό χαρακτήρα.

«Τα απειλητικά μηνύματα σε σχολεία δεν πρέπει να εκληφθούν ως ένα κακόγουστο αστείο ή να μην τύχει σοβαρής εξέτασης. Το κείμενο που διαβάσαμε εμπεριέχει στίχους από το κοράνι και κάνει αναφορές σε επιθέσεις ισλαμικής τρομοκρατίας που έγιναν στην Ευρώπη», αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), συνεχίζει, απαιτούμε εδώ και τώρα εφαρμογή αυστηρής μεταναστευτικής πολιτικής, που θα λειτουργήσει αποτρεπτικά.

«Επιτακτικά ζητούμε εξονυχιστικούς ελέγχους, αυστηρές περιπολίες και διαφύλαξη των σχολείων. Ελπίζουμε οι υπηρεσίες ασφάλειας του κράτους να έχουν χαρτογράφησει τυχόν πυρήνες τρομοκρατικών οργανώσεων καθώς στο παρελθόν σύμβολα τους έχουν εμφανιστεί ακόμη και σε εκδηλωσεις πολιτικών κομμάτων, όπως του ΑΚΕΛ».

Την ίδια ώρα, σημειώνει, πρέπει να κλείσουν τα οδοφράγματα, να ανασταλεί η διαδικασία εξετάσεων ασύλου και να ξεκινήσουν μαζικές απελάσεις.«Να προχωρήσουμε σε κάθε μέτρο που δύναται να συμβάλει καθοριστικά. Η ασφάλεια του λαού μας, πόσο μάλλον των παιδιών μας, βρίσκεται πάνω από οτιδήποτε άλλο. Καλύτερα ας ληφθούν εκ των προτέρων μέτρα, πάρα να χρειαστεί εκ των υστέρων να κλάψουμε επί ερειπίων».

Cyprus Times

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More