Monday, September 16, 2024
Home » Εκδόθηκε ένταλμα, καταζητείται η 15χρονη για την επίθεση και ληστεία κατά 64χρονου στη Λεμεσό

Εκδόθηκε ένταλμα, καταζητείται η 15χρονη για την επίθεση και ληστεία κατά 64χρονου στη Λεμεσό

0 comments

Ένταλμα σύλληψης κατά της 15χρονης μετά την καταγγελία 64χρονου για επίθεση και κλοπή σε βάρος του – Πως στήθηκε η παγίδα – Διερευνά με μεγάλη προσοχή την υπόθεση το ΤΑΕ Λεμεσού

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες τουΤΑΕ Λεμεσού, για την υπόθεση ληστείας σε βάρος 64χρονου Ελληνοκύπριου που έπεσε θύμα παγίδας, στην οποία φαίνεται να εμπλέκεται και μία ανήλικη κοπέλα.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, γύρω στις 23.45 ψες, ενώ 64χρονος Ελληνοκύπριος βρισκόταν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Λεμεσό στο οποίο διαμένει,τον επισκέφθηκε νεαρή κοπέλα την οποία είχε γνωρίσει προ μηνών και του ζήτησε να μεταβούν για φαγητό. Αφού αναχώρησαν με το αυτοκίνητό του με προορισμό ταχυφαγείο κοντά στο ξενοδοχείο, η κοπέλα τον οδήγησε σε αδιέξοδο πίσω από αυτό όπου θα περίμεναν 15χρονη φίλη της, την οποία επίσης γνώριζε ο 64χρονος.

Περίπου 30 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, εμφανίστηκε η 15χρονη με άλλα τρία πρόσωπα, ένα κορίτσι και δύο άνδρες, εκ των οποίων ο ένας ψέκασε τον 64χρονο με σπρέι και τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο. Τον έριξαν στο έδαφος καιτον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του, ενώ ένας εξ αυτών του έκλεψε το πορτοφόλι στο οποίο υπήρχε το χρηματικό ποσό των 5.500 ευρώ και η ταυτότητά του. Ακολούθως όλα τα πιο πάνω πρόσωπα, μαζί με την κοπέλα που συνόδευε αρχικά τον 64χρονο, μπήκαν σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στο σημείο κι έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η Αστυνομία, πριν από λίγο προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης κατά της 15χρονη ανήλικης, την οποία κατονόμασε ο παραπονούμενος. Η ανήλικη αναζητήθηκε, δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί και πλέον καταζητείται από την αστυνομία στα πλαίσια διερεύνησης της υπόθεσης.

Οι αρχές διερευνούν με μεγάλη προσοχή την υπόθεση καθώς σε αυτή εμπλέκεται και ανήλικη, προκειμένου να πέσει φως σε όλες τις πτυχές της.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More