Home » Είχε γίνει έξαλλη η Ελισάβετ με Χάρι-Μέγκαν που έδωσαν το όνομα Λίλιμπετ χωρίς να τη ρωτήσουν

Είχε γίνει έξαλλη η Ελισάβετ με Χάρι-Μέγκαν που έδωσαν το όνομα Λίλιμπετ χωρίς να τη ρωτήσουν

0 comment

Είχε γίνει έξαλλη η Ελισάβετ με Χάρι-Μέγκαν που έδωσαν το όνομα Λίλιμπετ χωρίς να τη ρωτήσουν

«Η βασίλισσα ήταν τόσο θυμωμένη όσο δεν την είχε ξαναδεί ποτέ κανείς», είπε πηγή μέσα από το παλάτι

Η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ φέρεται να έγινε έξαλλη με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ όταν είπαν ότι έλαβαν τη συγκατάθεσή της για το όνομα της κόρης τους Λίλιμπετ.

Advertisement

Σύμφωνα με την Daily Mail που επικαλείται πηγή μέσα από το παλάτι «η βασίλισσα ήταν τόσο θυμωμένη όσο δεν την είχε ξαναδεί ποτέ κανείς». Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ είχαν πει δημοσίως ότι έλαβαν την έγκριση από την Ελισάβετ για να δώσουν το «παιδικό» της όνομα στην κόρη τους.

Η βασίλισσα Ελισάβετ -που απεβίωσε τον Σεπτέμβριο του 2022- «δεν ρωτήθηκε ποτέ» η γνώμη της για την ονομασία της Λίλιμπετ πριν από τη γέννηση της μικρής τον Ιούνιο του 2021.

Ωστόσο, άλλες πηγές ανέφεραν ότι ο Χάρι όντως τηλεφώνησε και μίλησε στη γιαγιά του μετά τον τοκετό της Μαρκλ. «Πιθανότατα θα ήταν ένα τηλεφώνημα που θα έλεγε ότι σχεδιάζουμε να της δώσουμε το όνομά σου – δεν είναι πραγματικά κάτι στο οποίο μπορεί κανείς να πει όχι. Αμφιβάλλω αν το ζήτησαν».

Cyprus Times

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More