Monday, September 9, 2024
Home » Είδε μέλη Πρωτοβουλίας Ασυνόδευτων Παιδιών στην Ελλάδα 1974-1979 ο ΠτΔ. «Κάθε παιδάκι είχε τη δική του ιστορία»

Είδε μέλη Πρωτοβουλίας Ασυνόδευτων Παιδιών στην Ελλάδα 1974-1979 ο ΠτΔ. «Κάθε παιδάκι είχε τη δική του ιστορία»

0 comments

Είδε μέλη Πρωτοβουλίας Ασυνόδευτων Παιδιών στην Ελλάδα 1974-1979 ο ΠτΔ. «Κάθε παιδάκι είχε τη δική του ιστορία»

Είδε μέλη Πρωτοβουλίας Ασυνόδευτων Παιδιών στην Ελλάδα 1974-1979 ο ΠτΔ. «Κάθε παιδάκι είχε τη δική του ιστορία» – Αποκούμπι τη δύσκολη ώρα που περνούσε ο κυπριακός λαός

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο και ταΜέλη της Ομάδας Πρωτοβουλίας Ασυνόδευτων Παιδιών στην Ελλάδα 1974-1979.

Advertisement

Μετά τη συνάντηση, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Γιάννης Αντωνίου δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε την ομάδα των ασυνόδευτων παιδιών που πήγαν στην Ελλάδα και φιλοξενήθηκαν μετά τον πόλεμο από το ’74 μέχρι το ’79.

Ήταν πέντε χιλιάδες παιδιά. Υπάρχουν πολλές ανθρώπινες ιστορίες, το κάθε παιδάκι είχε τη δική του ιστορία γύρω από το τι βίωσε τότε.

Είμαστε ευγνώμονες προς τον ελληνικό λαό για τη φιλοξενία και θέλουμε ακριβώς να αναδείξουμε αυτές τις ιστορίες για να μνημονεύσουμε τους ανθρώπους που βοήθησαν αυτά τα παιδιά, που έδωσαν ένα αποκούμπι τη δύσκολη ώρα που περνούσε ο κυπριακός λαός.

Και θέλουμε μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων που θα διοργανώσει ο Σύνδεσμος, η Δημοκρατία να σταθεί δίπλα τους, να τους στηρίξει και να προβληθεί αυτή η άγνωστη πλευρά της τραγωδίας του ΄74».

Cyprus Times

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More