Home » Δύο παράνομες εργοδοτήσεις σε οικοδομές στην Πάφο εντόπισαν οι αρμόδιες αρχές

Δύο παράνομες εργοδοτήσεις σε οικοδομές στην Πάφο εντόπισαν οι αρμόδιες αρχές

0 comment

Δύο παράνομες εργοδοτήσεις σε οικοδομές στην Πάφο εντόπισαν οι αρμόδιες αρχές

Δύο παράνομες εργοδοτήσεις σε οικοδομές στην Πάφο εντόπισαν οι αρμόδιες αρχές

Συντονισμένη επιχείρηση πάταξη της αδήλωτης και παράνομης εργασίας, παράνομης απασχόλησης και εργοδότησης και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας διενήργησε η Αστυνομία Πάφου στην Πάφο.

Advertisement

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 14.12.23 μεταξύ ωρών 08:30 -11:30 μέλη τη Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης σε συνεργασία με Επιθεωρητές της Υπηρεσίας Πάταξης της Αδήλωτης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας διενήργησαν συντονισμένη επιχείρηση σε υπό ανέγερση οικοδομές στην πόλη και επαρχία της Πάφου.

Ο κ. Νικολάου είπε στο ΚΥΠΕ πως στο πλαίσιο της επιχείρησης ελέγχθηκαν αριθμός χώρων εργασίας στους οποίους εντόπισαν δύο πρόσωπα που ασχολούνταν παράνομα και τους δύο εργοδότες τους οι οποίοι φέρεται να τους απασχολούσαν παράνομα.

Αναφορικά με τις δύο παράνομες εργοδοτήσεις, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, το ένα πρόσωπο αφορά 33χρονο ο οποίος απασχολείτο σε οικοδομή με εργοδότη πρόσωπο ηλικίας 40 ετών. Η δεύτερη περίπτωση αφορά επίσης πρόσωπο 45 ετών ο οποίος επίσης απασχολείτο παράνομα σε οικοδομή στην Πάφο με εργοδότη 39χρονο. Και τα τέσσερα πρόσωπα αναμένεται να διωχθούν ποινικά.

Περαιτέρω οι λειτουργοί του Υπουργείου Εργασίας προέβησαν σε τέσσερις διαπιστώσεις παραβάσεων της σχετικής νομοθεσίας και εξέδωσαν εξώδικα συνολικού ύψους9.000 ευρώ.

Cyprus Times

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise