Thursday, August 1, 2024
Home » Δικηγόροι μοναχών: Διαφωνούν με τη διαδικασία αλλά θα παραστούν στο εκκλησιαστικό δικαστήριο

Δικηγόροι μοναχών: Διαφωνούν με τη διαδικασία αλλά θα παραστούν στο εκκλησιαστικό δικαστήριο

0 comment

Δικηγόροι μοναχών: Διαφωνούν με τη διαδικασία αλλά θα παραστούν στο εκκλησιαστικό δικαστήριο

«Όταν κλητευθούν στο εκκλησιαστικό δικαστήριο θα εμφανιστούμε και θα τους υπερασπίσουμε», αναφέρουν οι δικηγόροι των δύο εν αργία μοναχών της Μονής Οσίου Αββακούμ.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, «έχουμε τονίσει επανειλημμένα και επαναλαμβάνουμε για τελευταία φορά ότι οι πελάτες μας παρά το γεγονός ότι διαφωνούν με τον αντικανονικό τρόπο που διεξάγεται μέχρι στιγμής η όλη διαδικασία στο εκκλησιαστικό δικαστήριο σεβόμενοι όμως τον θεσμό, θα παραστούν σε όλα τα στάδια της εκκλησιαστικής δικαιοσύνης».

Αυτούσια η ανακοίνωση

Επειδή οι χθεσινές δηλώσεις μας παρερμηνεύθηκαν και παραποιήθηκαν διευκρινίζουμε πως τόσο εγώ όσο και ο συνάδελφος μου που έχουμε επιφορτιστεί με το εκκλησιαστικό σκέλος έχουμε τονίσει επανειλημμένα και επαναλαμβάνουμε για τελευταία φορά ότι οι πελάτες μας παρά το γεγονός ότι διαφωνούν με τον αντικανονικό τρόπο που διεξάγεται μέχρι στιγμής η όλη διαδικασία στο εκκλησιαστικό δικαστήριο σεβόμενοι όμως τον θεσμό, θα παραστούν σε όλα τα στάδια της εκκλησιαστικής δικαιοσύνης. Δηλαδή όταν κλητευθούν στο εκκλησιαστικό δικαστήριο θα εμφανιστούμε και θα τους υπερασπίσουμε.

Philenews.com

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More