Thursday, July 11, 2024
Home » Δικηγόροι Αρχιμανδριτών: Προϊόν χαλκεύματος το βίντεο με το μύρο στη Μονή Οσίου Αββακούμ

Δικηγόροι Αρχιμανδριτών: Προϊόν χαλκεύματος το βίντεο με το μύρο στη Μονή Οσίου Αββακούμ

0 comment

Δικηγόροι Αρχιμανδριτών: Προϊόν χαλκεύματος το βίντεο με το μύρο στη Μονή Οσίου Αββακούμ

Ως ενέργεια να πληγούν θεωρούν την ενέργεια διαρροής βίντεο που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, σε σχέση με το μύρο που τοποθετείτο στην Μονή Οσίου Αββακού, οι δικηγόροι των δυο Αρχιμανδριτών.

Μέσω ανακοίνωσης που θα εκδώσουν οι δικηγόροι τους, θα τονίζουν ότι στο βίντεο πουθενά δεν φαίνεται ότι μηχανεύονται κάποιου είδους απάτη αφού απλά ο ένας λέει στον άλλο να τοποθετήσει μύρο, ενώ παράλληλα θα αναφέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ότι ουδέποτε ο μοναχός Νεκτάριος είχε δηλώσει ότι το μύρο που ελάμβαναν οι πιστοί προερχόταν από θαύμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του philenews, θα υποστηρίζουν ότι το βίντεο είναι προϊόν χαλκεύματος ώστε να πληγούν οι δύο ιερωμένοι.

Στο μεταξύ, οι δικηγόροι των δύο Αρχιμανδριτών της Μονής, Νεκτάριου και Πορφύριου, χαιρετίζουν την ανακοίνωση του Συνοδικού Δικαστηρίου, αφού θεωρούν ότι έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους βάση, ώστε να προηγηθεί ανάκριση από Ανακριτική Επιτροπή και μετά να συνέλθει το Εκκλησιαστικό Δικαστήριο, όπως ζητείται και μέσω της επιστολής τους που απέστειλαν χθες Τρίτη, προς την Ιερά Σύνοδο.

Philenews.com

You Might Also Like

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More