Monday, September 9, 2024
Home » Διαμαρτυρία στη Λεμεσό για τον Anis που πήδηξε από τον 5ο και σκοτώθηκε – Δείτε Εικόνες

Διαμαρτυρία στη Λεμεσό για τον Anis που πήδηξε από τον 5ο και σκοτώθηκε – Δείτε Εικόνες

0 comments

Συγκέντρωση στη μνήμη του αλλοδαπού άντρα που έκανε βουτιά θανάτου από τον 5ο όροφο για να γλιτώσει τον έλεγχο της Αστυνομίας – Από την εκκλησία της Αγίας Νάπας στην ΑΔΕ Λεμεσού – Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο – Οι διαμαρτυρόμενοι πορεύονται, κρατώντας πανό στο οποίο αναγράφεται «Το κράτος δολοφονεί μετανάστες-μετανάστριες» και φωνάζοντας σύνθημα «Έγινε η Λεμεσός τάφος μεταναστών» – Δείτε Εικόνες

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στον απόηχο του τραγικού θανάτου 24χρονου αλλοδαπού άντρα το πρωί της περασμένης Τετάρτης, διοργανώνεται στη Λεμεσό.

Ο άτυχος άντρας, έκανε βουτιά θανάτου από τον 5ο όροφο διαμερίσματος πολυκατοικίας στην οποία διέμενε, στο κέντρο της Λεμεσού, προκειμένου να διαφύγει τον έλεγχο αστυνομικών που μπήκαν στο διαμέρισμα μετά από πληροφορίες ότι εκεί διέμεναν παράνομα αλλοδαποί.

Η υπόθεση, έχει ξεσηκώσει τόσο ομοεθνείς του άτυχου 24χρονου όσο και ΜΚΟ, που συγκεντρώνονται αυτή την ώρα στην περιοχή της εκκλησίας Αγίας Νάπας, πλησίον δηλαδή της πολυκατοικίας όπου διέμεναν ο άτυχος άντρας και εν συνεχεία ξεκίνησαν πορεία διαμαρτυρόμενοι προς την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού.

Οι διαμαρτυρόμενοι πορεύονται, κρατώντας πανό στο οποίο αναγράφεται «Το κράτος δολοφονεί μετανάστες-μετανάστριες» και φωνάζοντας σύνθημα «Έγινε η Λεμεσός τάφος μεταναστών».

Σε φυλλάδιο που μοιράζεται γίνεται αναφορά για κρατική δολοφονία σε βάρος μεταναστών. «Άλλη μια δολοφονία σε βάρος της τάξης μας. Την Τετάρτη 10/4 η ΥΑΜ εισέβαλε σε διαμέρισμα μεταναστών με αποτέλεσμα ο Anis, μετανάστης-εργάτης να χάσει τη ζωή του και άλλος ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, μετά από προσπάθεια τους να ξεφύγουν πηδώντας από το διαμέρισμα 5ου ορόφου» όπως αναφέρεται. Επίσης γίνεται αναφορά σε «θανατοπολιτική του κράτους απέναντι στους μετανάστες. Η Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη έχει υιοθετήσει πλήρως την ατζέντα του ΕΛΑΜ, προσπαθώντας να κερδίσει μερικά ψηφαλάκια».

Δείτε Εικόνες από την πορεία διαμαρτυρίας

1 του 3

  • Μοιραία πτώση από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας για τον 24χρονο-Τα ευρήματα της νεκροτομής στη σορό του
  • Μαρτυρία αλλοδαπού που διέμενε στο διαμέρισμα: «Έσπασαν την πόρτα… φοβήθηκε και πήδηξε από τον 5ο»

Σε επιφυλακή βρίσκεται η Αστυνομία με ισχυρίες δυνάμεις -όπως φαίνεται και στις πιο κάτω εικόνες- προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά.

1 του 4

Υπενθυμίζεται πως σε σοβαρή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού δεύτερο πρόσωπο, που επίσης πήδηξε στο κενό από το ίδιο διαμέρισμα.

Cyprus Times

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More