Friday, September 20, 2024
Home » Διάβρωση λόγω βροχών σε γέφυρα του αυτοκινητόδρομου – Άμεση παρέμβαση Ανδρέα Ιωσήφ

Διάβρωση λόγω βροχών σε γέφυρα του αυτοκινητόδρομου – Άμεση παρέμβαση Ανδρέα Ιωσήφ

0 comments

Διάβρωση λόγω βροχών σε γέφυρα του αυτοκινητόδρομου – Άμεση παρέμβαση Ανδρέα Ιωσήφ

Σε μελέτη για τη λήψη διορθωτικών μέτρων στη βάση της γέφυρας του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, στο ύψος της Νήσου, που έχει υποστεί διάβρωση λόγω βροχών, προβαίνει άμεσα το Τμήμα Δημοσίων Έργων μετά από σχετική παρέμβαση του υποψηφίου Δημάρχου Νότιας Λευκωσίας – Ιδαλίου, Ανδρέα Ιωσήφ.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος επισκέφθηκε την περιοχή μαζί με κατοίκους της περιοχής και αφού κατέγραψε το θέμα, ενημέρωσε σχετικά τους αρμοδίους, οι οποίοι ενήργησαν τάχιστα για επίλυση του προβλήματος.

Οι λειτουργοί του Τμήματος Δημοσίων Έργων πήγαν το πρωί επί τόπου, επιθεώρησαν την περιοχή, επιβεβαίωσαν ότι υπάρχει θέμα και προχωρούν άμεσα σε μελέτη για λήψη διορθωτικών μέτρων, ώστε να επανέλθει το έδαφος στην προτέρα κατάστασή του.

Τονίζεται ότι το θέμα που παρουσιάστηκε δεν εγκυμονεί κινδύνους και δεν προκαλεί οποιαδήποτε ανησυχία για την ασφάλεια του κοινού.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, Ανδρέας Ιωσήφ ευχαριστεί το Τμήμα Δημοσίων Έργων για την άμεση ανταπόκριση του, επισημαίνοντας ότι οι αρχές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι σημαντικό να έχουν στενή συνεργασία με τις υπηρεσίες του κράτους, ώστε να λύνονται θέματα πριν εξελιχθούν σε προβλήματα.

Philenews.com

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More