Home » Δημήτρης Δημητρίου: Αν δεν υπονομεύει, σίγουρα δεν βοηθά την Αννίτα ο Αβέρωφ Νεοφύτου

Δημήτρης Δημητρίου: Αν δεν υπονομεύει, σίγουρα δεν βοηθά την Αννίτα ο Αβέρωφ Νεοφύτου

0 comment

Αυτή την εβδομάδα καλεσμένος του Μανώλη Καλατζή στο podcast της Cyprus Times ο Δημήτρης Δημητρίου – Ο ΔΗΣΥ, η Αννίτα και ο Αβέρωφ – Να αποφευχθεί η εσωστρέφεια – «Ότι έγινε, έγινε»

Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ και πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής, Δημήτρης Δημητρίου, μιλώντας στο podcast τηςCyprus Times, ανέφερε πως όσοι σήμερα βάλλουν κατά της Αννίτας Δημητρίου, είναι αυτοί που εισηγήθηκαν και στήριξαν την εκλογή της στην ηγεσία του κόμματος, με επιχείρημα την διατήρηση της ενότητας.

Ερωτώμενος για την στάση του Αβέρωφ Νεοφύτου και αν αυτή αποτελεί υπονόμευση της ηγεσίας του ΔΗΣΥ, ο κ. Δημητρίου περιορίστηκε να αναφέρει πως «πάντως δεν την βοηθά».

Τάχθηκε υπέρ της αποφυγής της εσωστρέφειας λόγω των όσων συνέβησαν στις προεδρικές εκλογές, λέγοντας πως ότι έγινε έγινε.

Ο κ. Δημητρίου αναφερόμενος στα ευρύτερα θέματα πολιτικής τάξης, ανέφερε πως συμφωνήθηκε όπως στην επιτροπή ελέγχου του πόθεν έσχες των βουλευτών μετέχει ο Έφορος Φορολογίας, ενώ η κατάθεση των σχετικών εντύπων θα είναι προκαθορισμένη ελεγμένη και υπογεγραμμένη από λογιστή.

Τάχθηκε επίσης υπέρ της τροποποίησης του Συντάγματος, ώστε να εκσυγχρονιστεί ο θεσμός του γενικού Ελεγκτή και του Γενικού Εισαγγελέα, και να τερματιστεί η στρέβλωση του ανέλεγκτου.

Παρομοίως ανέφερε θα πρέπεινα περιοριστούν και οι υπερεξουσίες του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Cyprus Times

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise