Tuesday, September 17, 2024
Home » Δεύτερος γιατρός και δημιουργία Κέντρου Εμβολιασμού στο Ιατρικό Κέντρο Γεροσκήπου

Δεύτερος γιατρός και δημιουργία Κέντρου Εμβολιασμού στο Ιατρικό Κέντρο Γεροσκήπου

0 comments

Δεύτερος γιατρός και δημιουργία Κέντρου Εμβολιασμού στο Ιατρικό Κέντρο Γεροσκήπου

Το Ιατρικό Κέντρο Γεροσκήπου θα φιλοξενεί πλέον Κέντρο Εμβολισμών, ενώ πολύ σύντομα θα ενισχυθεί και με δεύτερο γιατρό για εξυπηρέτηση των πολιτών.

Αυτά είναι τα σημαντικά γεγονότα που προέκυψαν κατά την συνάντηση που είχαν στο Ιατρικό Κέντρο χθες, ο Δημαρχεύων Γεροσκήπου, Κυριάκος Χατζηβασίλης, με τον Διευθυντή και λειτουργούς του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥΠΥ).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, λήφθηκαν επίσης σημαντικές αποφάσεις και έχουν τροχοδρομηθεί οι απαιτούμενες διαδικασίες τόσο για την περαιτέρω επαρκή στελέχωση του κέντρου, όσο και για την προμήθεια του απαιτούμενου εξοπλισμού έτσι ώστε το Ιατρικό Κέντρο να λειτουργήσει προς όφελος και καθημερινή εξυπηρέτηση όλων των κατοίκων του νέου Δήμου Ανατολικής Πάφου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πνεύμα συνεργασίας, με κοινό στόχο την αναβάθμιση των υγειονομικών υπηρεσιών της περιοχής, τόνισε μετά το πέρας της ο Κυριάκος Χατζηβασίλης.

Philenews.com

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More