Monday, September 16, 2024
Home » Δεν κατέδειξε αιτία θανάτου η νεκροτομή στη σορό που βρέθηκε στην Αγία Νάπα. Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Δεν κατέδειξε αιτία θανάτου η νεκροτομή στη σορό που βρέθηκε στην Αγία Νάπα. Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

0 comments

Δεν κατέδειξε αιτία θανάτου η νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό του άτυχου άνδρα που εντοπίστηκε στην Αγία Νάπα – Συνεχίζει να διερευνά όλα τα ενδεχόμενα η Αστυνομία

Διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού που εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης σε μουμιοποιημένη κατάσταση σε δασώδη περιοχή της Αγίας Νάπας.

Advertisement

Λόγω της προχωρημένης σήψης δεν κατέστη δυνατό να εξακριβωθούν τα αιτία θανάτου και ως εκ τούτου παραλήφθησαν δείγματα για εργαστηριακές εξετάσεις σε επίπεδο γενετικών, ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων. Εν αναμονή των εργαστηριακών εξετάσεων οι συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατο του αγνώστου αντρα παραμένουν άγνωστες και όλα τα ενδεχόμενα συνεχίζουν να διερευνώνται.

Υπενθυμίζεται όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ ότι από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις του ΤΑΕ Αμμοχώστου δείχνουν άντρα που δηλώθηκε ως ελλείπον πρόσωπο.

Ορισμένα αντικείμενα που εντοπίστηκαν στο σημείο όπου ανευρέθηκε η σορός, δίνουν συγκεκριμένες απαντήσεις στην αστυνομία για την ταυτότητα του θύματος.

  • Άντρα εκτιμάται ότι είναι η σορός που εντοπίστηκε στην Αγία Νάπα-Σε ελλείποντα πρόσωπα επικεντρώνονται οι έρευνες

Οι αρχές από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις πιστεύουν ότι πρόκειται για αλλοδαπό, ωστόσο επειδή η σορός ήταν σε μη αναγνωρίσιμη κατάσταση αυτό θα διαφανεί πέραν πάσης αμφιβολίας από τις επιστημονικές εξετάσεις.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More