Home » Δίπλαρος: Προβληματισμός για το αποτέλεσμα, σκέψεις για αλλαγή του καταστατικού

Δίπλαρος: Προβληματισμός για το αποτέλεσμα, σκέψεις για αλλαγή του καταστατικού

0 comment

Δίπλαρος: Προβληματισμός για το αποτέλεσμα, σκέψεις για αλλαγή του καταστατικού

Στο ερώτημα αν το πολιτικό γραφείο αρμενίζει αντίστροφα από τη μάζα του ΔΗΣΥ και αν προσωπικές ίντριγκες εντός και εκτός παράταξης διαδραμάτισαν ρόλο στο αποτέλεσμα για το Ευρωψηφοδέλτιο, κλήθηκε να απαντήσει στο philenews podcast ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Ευθύμιος Δίπλαρος, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι επικρατεί προβληματισμός και γίνονται σκέψεις να προχωρήσουν σε αλλαγές στο καταστατικό στο επόμενο διάστημα.

Για την παραίτηση Μάριου Πελεκάνου ανέφερε ότι θα γίνει αναπληρωματική εκλογή, παρόλο που πρόθεση της ηγεσίας του ΔΗΣΥ είναι να πείσει τον παραιτηθέντα Αντιπρόεδρο να αποσύρει την παραίτηση του. Ο κύριος Δίπλαρος υπεραμύνθηκε των δημοκρατικών διαδικασιών για την επιλογή των εκλεκτών στο Ευρωψηφοδέλτιο, αρνούμενος κατηγορίες περί πριμοδότησης.

Για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ανέφερε πως είναι βδομάδα ανακοινώσεων, με την ηγεσία του ΔΗΣΥ να έχει καταλήξει στην πλειοψηφία των ονομάτων που θα διεκδικήσουν. Για τη Λάρνακα, ο ΔΗΣΥ δεν θα κάνει την υπέρβαση, καθώς όπως είπε θα έχει δικό της υποψήφιο η παράταξη και απομένει να ολοκληρωθεί η διαβούλευση με μία – δύο προσωπικότητες.

Ο Αν Πρόεδρος του ΔΗΣΥ κλήθηκε να σχολιάσει και την πολυσυζητημένη φωτογραφία εκ Πάφου, με Φαίδωνα Φαίδωνος, Κωστάκη Κωνσταντίνου και τον ίδιο στη μέση.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More