Home » Δήμος Λιβαδιών: Στήνουν οδοφράγματα για τους διαρρήκτες

Δήμος Λιβαδιών: Στήνουν οδοφράγματα για τους διαρρήκτες

0 comment

Δήμος Λιβαδιών: Στήνουν οδοφράγματα για τους διαρρήκτες

Μεγάλο πονοκέφαλο προκαλεί στον Δήμο Λιβαδιών η εγκληματικότητα, που έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των κλοπών καιδιαρρήξεων. Σε αυτό ήρθε να προστεθεί ο νέος βανδαλισμός του δημοτικού σχολείου, για τον οποίο ύποπτοι είναι τρεις 10χρονοι μαθητές του σχολείου.

Σε μια προσπάθεια ν’ αντιμετωπιστεί η κατάσταση ο δήμαρχος, Μάριος Αρμένη, είχε συνάντηση με τον Αστυνομικό διευθυντή Λάρνακας και τους υπευθύνους των κλιμακίων πάταξης του εγκλήματος. Κατά τη συνάντηση αποφασίστηκε η λήψη μέτρων που περιλαμβάνουν ακόμη καιστήσιμο οδοφραγμάτων σε κύριες οδούς από τις 11 το βράδυ μέχρι τα χαράματα. «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη συνάντηση με την Αστυνομία, επειδή ανταποκρίθηκαν στα αιτήματά μας. Θα στήσουν οδοφράγματα με στόχο να ελέγχονται οχήματα και θα γίνονται συνεχείς περιπολίες σε χώρους όπου υπάρχει έντονη παραβατικότητα» ανέφερε στον «Φ» ο δήμαρχος Λιβαδιών, Μάριος Αρμένη.

Επιπρόσθετα όπως σημείωσε θα αυξηθεί η αστυνόμευση σε δημόσιους χώρους. «Εμείς ζητήσαμε περισσότερη αστυνόμευση αφού ειδικά τις ημέρες των γιορτών αυξήθηκαν πολύ οι κλοπές από αυτοκίνητα, οι κλοπές μοτοσικλετών και οι διαρρήξεις κατοικιών» πρόσθεσε, υποδεικνύοντας πως υπάρχουν καταγγελίες για τη δομή ανηλίκων στην τουριστική περιοχή Ορόκλινης. «Ως Δήμος δεχθήκαμε καταγγελίες πως αρκετές παραβάσεις -όχι όλες- σχετίζονται με τη δομή ανηλίκων στην τουριστική Ορόκλινης. Πλησίον της δομής τις ημέρες πριν το Πάσχα είχαμε καταγγελίες πως άνοιγαν συνεχώς αυτοκίνητα και προσπαθούσαν να μπουν σε σπίτια. Δεν είναι ελεγχόμενος όπως πρέπει εκείνος ο χώρος. Εμείς ετοιμάζουμε και επιστολή στον αρμόδιο υπουργό προκειμένου να ληφθούν μέτρα στον χώρο».

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise