Home » Για το Ιατρικό Κέντρο. Αντώνης Τρακκίδης, Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ανατολικής Πάφου.  

Για το Ιατρικό Κέντρο. Αντώνης Τρακκίδης, Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ανατολικής Πάφου.  

0 comment

 

 

Η διαμάχη για το Ιατρικό Κέντρο της Γεροσκήπου δημιουργεί την εντύπωση πως οι ανθυποψήφιοι μου για την Δημαρχία του Δήμου Ανατολικής Πάφου αναζητούν αφορμή για να μετατρέψουν τον αγώνα σε διαμάχη δύο μόνο υποψηφίων, με την ελπίδα να τύχουν της προσοχής των Δημοτών.

Ο υποφαινόμενος δεν θα μείνει αμέτοχος σε κανένα θέμα που απασχολεί, είτε θα απασχολήσει τους Δημότες καθ’ όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα. Ο προεκλογικός αγώνας δεν πρέπει επίσης να είναι αγώνας «δια αντιπροσώπων». Ο κάθε υποψήφιος Δήμαρχος θα πρέπει να ξεδιπλώσει μπροστά στους Δημότες όλα του τα προσόντα αυτοπροσώπως. 

Το ιατρικό Κέντρο Χριστόφορος Χατζηλαμπρής στη Γεροσκήπου έχει αποπερατωθεί με σοβαρή καθυστέρηση. Αυτό είναι ένα γεγονός. Το Ιατρικό Κέντρο υποφέρει από κάποιες κακοτεχνίες. Και αυτό παραμένει ένα γεγονός. Το πρόβλημα με την επάνδρωση του είναι ένα θέμα που απασχόλησε επανειλημμένα το Δημοτικό Συμβούλιο. Πιστεύω πως θα δοθούν λύσεις αρκετά σύντομα, τόσο μετά από συλλογικές ενέργειες του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και μεμονωμένα από κάποια μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Κανείς δεν θα δρέψει δάφνες όσο και αν προσπαθήσει.

Οι δάφνες ανήκουν στον μεγάλο δωρητή της γης, τον κ. Χατζηλαμπρή και αν κάτι έπρεπε να γίνει ήταν να βρεθούν και άλλοι μιμητές του. Υπάρχουν εξάλλου πολλοί που έχουν τη δυνατότητα να δωρίσουν προς τον Δήμο τους, ειδικά σήμερα στις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Αντώνης Τρακκίδης, Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ανατολικής Πάφου.   

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More