Home » ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

0 comment

Πλημμύρισε με κόσμο και Αη Βασίληδες σήμερα το εμπορικό παραδοσιακό κέντρο της πόλης! Η μεγάλη γιορτή αγάπης, εθελοντισμού και αλληλεγγύης συγκέντρωσε εκατοντάδες δημότες μας μικρούς και μεγάλους οι οποίοι πέρασαν ένα ευχάριστο πρωϊνό σε εορταστική ατμόσφαιρα.

 

Το πρωί πραγματοποιήθηκε η πετυχημένη εκδήλωση Santa Run στην Πλατεία Κέννεντυ όπου στήθηκε μια «Γιορτή Αγάπης» με φιλανθρωπικό παζαράκι, στο οποίο συμμετείχαν πέραν των 33 εθελοντικών σωματείων και οργανώσεων.

Νωρίτερα, μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία του Δημαρχείου όπου διανεμήθηκαν καπελάκια του Αγίου Βασίλη. Ακολούθως σχηματίστηκε πορεία μέχρι την πλατεία Κέννεντυ με συνοδεία Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών από τη Φιλαρμονική του Δήμου Πάφου.

Η εκδήλωση που έχει πλέον καταστεί θεσμός τα τελευταία πέντε χρόνια , πλαισιώθηκε από πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και ποικίλες δραστηριότητες.

 

Οι δημότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Πάφου, διασκεδάζοντας και ενισχύοντας τις φιλανθρωπικές οργανώσεις και τα εθελοντικά σωματεία.

 

Στον πιο κάτω σύνδεσμο θα βρείτε φωτογραφικό υλικό

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise