Monday, September 16, 2024
Home » Β. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ… ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΥΠΟΠΤΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ… ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΥΠΟΠΤΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ

0 comments

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός αλλά και σαφής ήταν ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Πρόεδρος του ΑΚΡΙΤΑ μιλώντας στην εκπομπή του FAROS TV ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ”LIVE” και αναφερόμενος στο παιγνίδι Κυπέλλου της ομάδας του με την ΑΕΖ στο Τσίρειο που ενώ προηγείτο μέχρι το 70 με 3-0  δέχθηκε την ισοφάριση ΄σε 3-3 και αποκλείσθηκε  στην παράταση με 3-4 και τους ψιθύρους και τα Υπονοούμενα που ακολούθησαν. Είπε σχετικά:

 

” Κάπου εκεί στο 70΄το πράγμα στράβωσε πρέπει  να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Κάποιες κινήσεις που έγιναν από τον πάγκο θεωρώ ότι η ομάδα κόπηκε στα δύο .Κάποια παιδιά που μπήκαν μέσα δεν είχαν να δώσουν δεν ήξεραν πότε να Παγώσουν το παιγνίδι και να πάρουν αυτό που πρέπει ενώ κάποιοι δεν ήταν έτοιμοι και τους δόθηκε χρόνος να αγωνισθούν και η ΑΕΖ μείωσε βάζοντας δύσκολα στην ομάδα μας. Κάναμε λάθη ο Προπονητής νόμισε ότι το παιγνίδι τελείωσε στο 70΄και ότι δεν μπορεί να στραβώσει.

ΛΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ.

 

Δεν φοβόμαστε για τίποτε γιατί είμαστε καθαροί το λέω και το φωνάζω και δεν είναι κάτι που λέω για να καλύψω κάτι. Αν διαφανή κάι αποδειχθεί ότι κάτι έγινε ύποπτο σε αυτό το παιγνίδι σημαίνει ότι ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ γιατί έπρεπε να το γνωρίζω. Μιλώ εντίμως από  όσα γνωρίζω ότι το παιγνίδι ήταν Πεντακάθαρο. Αν έγινε κάτι άλλο αυτοί που το έκαναν μπράβο τους Συγχαρητήρια είναι μεγάλη Πατέντα.

 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ..

 

Το παιγνίδι χάθηκε από τον Πάγκο και είναι κάτι που μας Προβλημάτισε . Κάναμε πολλές σκέψεις  Για το πως έγινε το 3-4 ακούσαμε πολλά παράπονα και δεχθήκαμε έντονη κριτική όσον αφορά τον Προπονητή. Μέχρι τώρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι περιμένουμε από αυτόν περισσότερα πράγματα Πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα. Δεν θα στήσουμε τον προπονητή στον τοίχο γιατί όλοι κάναμε λάθη και είναι εδώ που είναι ο ΑΚΡΙΤΑΣ

ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More