Home » Βλάβη εν πτήσει σε ελικόπτερο της Αστυνομίας

Βλάβη εν πτήσει σε ελικόπτερο της Αστυνομίας

0 comment

Βλάβη εν πτήσει σε ελικόπτερο της Αστυνομίας

Εσπευσμένα στη βάση του στη Λάρνακα επέστρεψε το μεσημέρι της Δευτέρας ελικόπτερο της Αστυνομίας, τύπου BELL 412.

Οι αρχικές πληροφορίες του «Φ» έκαναν λόγο για βλάβη που παρουσιάστηκεστον έναν εκ των δυο κινητήρων του ελικοπτέρου, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής πτήσης τηςΜονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων. Η ίδια πηγή πληροφόρησης ανέφερε «πως ο πιλότος προσγείωσε το ελικόπτερο όχι υπό τις ευνοϊκότερες συνθήκες και ότι η διαδικασία προσγείωσης επηρεάστηκε λόγω της φύσης της βλάβης».

Από την Αστυνομία Κύπρου προβάλλεται η θέση ότι πράγματι υπήρξε απρόοπτο γεγονός, το οποίο όμως δεν απείλησε με οποιονδήποτε τρόπο την ασφάλεια των στελεχών της Δύναμης. Αρμόδιο στέλεχος της Δύναμης, ανέφερε πως δεν υπήρξε θέμα αναγκαστικής προσγείωσης. Όπως μας αναφέρθηκε, λίγο μετά την απογείωση του πτητικού μέσου και σε κοντινό σημείο από το ελικοδρόμιο, υπήρχε ένδειξη για βλάβη.

«Αμέσως μετά την διαπίστωση ότι υπάρχει ένδειξη, το ελικόπτερο επέστρεψε στη βάση και υπήρξε προσγείωση χωρίς να κινδυνεύσει κανένα μέλος του πληρώματος. Το πρόβλημα ελέγχεται από αρμόδια στελέχη της ΜΑΕΠ» μας αναφέρθηκε.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More